Art Bubble 2020 aflyst

Art Bubble må i rækken af aflysninger også se sig nødsaget til at aflyse vores 10. festival i sept. 2020 på DOKK1.


Jeg er meget ked af at måtte aflyse årets festival – for jeg havde glædet mig til et brag af en jubilæumsfestival med masser af kendte tegnere og sjove indslag og mange helt nye tiltag. Jeg må også erkende, at vi ikke vil kunne få de gæster til Danmark vi gerne vil – da vi ikke ved om der overhovedet er transportmuligheder eller åbne grænser til den tid. Der vil uden tvivl blive et stort pres på flybiletter, når der igen bliver muligt at bevæge sig rundt i verden. Samtidig, vil der formentlig fortsat være restriktioner, som vi ikke vil kunne afholde økonomisk. Art Bubbles økonomi er i forvejen stærkt presset og afhængig af indtægter fra standholdere som går direkte til vores tegner gæster.
Ligeledes vil Hanne Hansen prisen IKKE blive uddelt i år.


Der er ingen tvivl om, at Art Bubble gør alt hvad vi kan for tegnerne – dels fordi jeg selv er tegner og ved hvor vigtigt det er – så jeg vil inderligt anbefale at købe de danske tegneres udgivelser som stadig vil udkomme, de har brug for det mere end nogensinde før!


Jeg håber alle vores trofaste festivalbesøgende er raske. Det er trods alt det vigtigste.
Art Bubble vil således nu blive afholdt 17-19 september 2021.


Jeg håber også vores kollega-festivaler Bogforum-comics og Copenhagen Comics må nå i mål og afholde festival for det fantastiske medie alle os på Art Bubble brænder for.


Festivalen er aflyst – istedet går Art Bubble i luften med et nyt tiltag. På fredag starter en ugentlig nyhedsudsendelse om tegneserier fra Art Bubble – med indslag fra tegnere både i DK og hele verden – om hvordan man klarer krisen. Det er gået meget hurtigt og vi modtager gerne forslag, bidrag  og reaktioner fra alle. Følg med fra på fredag på Youtube og på Facebook.


Pas på dig selv, hold afstand, men læs flere tegneserier!

Lars Jakobsen
Art Bubble