Art Bubble 2021 bliver gennemført

Art Bubble 2021 bliver afholdt 17-19 september 2021.

 

Tegneseriefestivalen Art Bubble har i 2021 10-års jubilæum. Festivalen har været afholdt i Horsens, København og Aarhus, hvor Dokk1 i 2021 endnu en gang lægger rammen til fejring af tegneseriemediet.

 

Det er ingen hemmelighed, at hele teamet bag Art Bubble har været frustreret og kede af IKKE at skulle afholde en ellers allerede tilrettelagt festival i 2020. Men sådan blev det ikke. Siden nedlukningen i marts 2020 har vi søgt forskellige baner og alternativer og samtidig etableret flere internationale samarbejder på trods.

 

Det skal samtidig også slås fast, at vi har knoklet hele året for at etablere forskellige kreative muligheder for samarbejder og tiltag for danske tegneserier. Vi har haft rigtig mange udfordringer i løbet af året og de er ikke blevet mindre med løbende – og flere nedlukninger i Danmark såvel som i udlandet.

 

Festivalen afholdes, som altid, med det som mål at vores publikum får den bedst mulige oplevelse. Det gjorde vi før Corona og det gør vi under Corona. Derfor holder vi os indenfor de til den tid gældende regler og holder løbende øje med, hvad myndighederne til enhver tid anbefaler og tillader og justerer derefter.

Dette kan have en væsentlig betydning for vores muligheder at invitere internationale gæster, men vi ved også, at vi glæder os enormt meget til at møde de mange danske tegnere der trofast kommer på Art Bubble. Vi glæder også til at byde nye tegneserieskabere velkommen på festivalen og tilbyder gratis standplads til de der ønsker.

 

Gratis stande i 2021

 

Corona har ramt os hårdt, uanset hvor vi er og vi har set mange af vores samarbejdspartnere gå på nettet med virtuelle festivaler, men det rammer dem der har haft godt salg på festivalerne meget hårdt. Derfor har vi valgt at tilbyde regulære stande kvit og frit til danske – og i det omfang det er muligt, internationale – tegneserieskabere så de får bedre mulighed for at fremvise deres værker. 

 

Er du tegneserieskaber, forfatter, tegner, farvelægger, forlag, tegneseriebutik, zine-maker eller andet – så får du mulighed for en gratis stand på Art Bubble i 2021. 

Art Bubble tilbyder således en stand på 2×2 m, kvit og frit, og nu kan du ansøge om en plads på festivalen via forsiden.

 

Publikum har som altid gratis adgang på Dokk1, hvor der er god plads, så vi skal nok få plads til alle.

 

På vegne af Art Bubbles arrangører og frivillige ønsker vi alle en god og sikker Art Bubble tegneseriefestival og vi ser frem til at annoncere gæster og events i løbet af sommeren.

 

Tusind tak for jeres fortsatte støtte. Vi glæder os til at se jer.

 

Art Bubble teamet

 

Få en gratis stand på Art Bubble!