Stande på Art Bubble

Når Art Bubble løber af stablen i Dokk1 d. 20.-22. september 2024 bliver det med et bredt udvalg af fantastiske standholdere.
Bemærk, at fredag d. 20. er forbeholdt events på Dokk1. Standene åbner 10-16 lørdag og søndag, d. 21.-22. september, hvor du kan møde vores mange fantastiske tegnere, forfattere, forlag og øvrige standholdere.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Hi I’m a 14 year old aspiring artist🎨love to draw, being creative, reading(mostly comics)❤️she/her thank u🇮🇸🇩🇰  https://www.instagram.com/rosasifcreations/
Peter debuterede ved art-bubble 2021 med fire forskellige pop-up kort: Læsehest, Sparegris, Skærmtrold og Dansemusik ... de fire illustrationer er blevet forøget med fire nye illustrationer hvert år, og det er der også kommet i år. Illustrationerne er lavet som postkort samt pop-op-kort og plakater i to størrelser. Dem glæder han sig meget til at vise dig. Vi ses 😄🤚
We are AA&Co. aka Cat Azevedo and Ymir Arnarson, a Portuguese and Icelandic duo of Visual Storytellers. By day we work in Animation for clients such as Netflix, Warner Bros. and Nickelodeon and by night we make comics and the occasional fanarts! Besides our own work, we often sell and showcase work from other international artists. Find Cat's work at https://catazevedo.com/ (insta@unregisteredcat) and Ymir's at https://ymirarnarson.com/ (insta@ymirarnarson)
Henriette Westh er som kunstmaler, illustrator og tegneserieskabe nok, i hvert fald i tegneseriekredse, kendt for sin serie "Dortheas Overlevelser", der i årtier har underholdt eventyrlystne læsere. Kom og find hendes nyeste udgivelser på årets Art-Bubble.
Eric Knipper byder på vikingetids tegneserien Bersærker, der foregår i den tidlige, hedenske vikingetid omkring år 800. Bersærker udkommer løbende som a4 hæfter, og der er udkommet et opsamlingsbind af de tre første hæfter i en lækker hardback version. Jernaldertegneserien Germania er også i hardback og foregår i romersk jernalder omkring år 260. Germania er udgivet af Forlaget Faraos Cigarer og er skabt for Nationalmuseet. Underground tegneserien Nørrebronx skildrer livet for tre balstyriske unge på Nørrebro, der er udenfor pædagogisk rækkevidde.
Bill Nash-serien bliver også i år solgt fra en stand på Art-Bubble. Serien er en voksen-undergrunds kriminaltegneserie, skabt af tegneren Johan Nørgaard Pedersen i sensommeren 1995, og er med sine i skrivenden stund på 96 bind i serien muligvis den længste danske albumserie nogensinde.
QumuluZ er et brætspil og et quizspil for alle mellem 10 og 100, hvor alle spørgsmålene ligger i skyen! Det betyder at der hele tiden kommer nye spørgsmål til og at alle spørgsmål altid holdes ajour og opdateret. Mød teamet bag på årets festival.
Tankestreger er en bogserie til alle, som vil lære at tegne efter teknikker, der kan gøre det muligt at tegne, hvad som helst. Mød Sanne fra Farveskyen der står bag dem på årets festival.
Jacob Rask Nielsen flere børnebøger og tegneserier, blandt andet "Carlo Garn", "Ib Michaels Strabadser" og "Er du helt Rask?" Mød ham, og find hans actionhumorserier på AB i år.
Jacob Thybo, kendt især for hans historisk satte fortællinger, ofte med et gran af det fantastiske. Den nye udgivelse "Balladen om Yano Young-Star" blander western og fantasy i en historie med både gøglere og intriger.
Forlaget Hunov & Haffgaard er et lille forlag, der udgiver Graphic Novels med nye og endnu ikke helt så kendte tegnere og grafikere. Kom og mød dem og se deres udgivelser på standen.
Casper Høg er illustrator, konceptkunstner, tegneserietegner og meget andet. Mød ham og se blandt andet hans meget opfindsomme robotdesigns på årets Art-Bubble!
Tom Kristensen er tegner, illustrator og meget mere. Han Han elsker tegneserier! Han debuterede med tegneserien Deadboy fra forlaget Forlæns, og har siden udgivet en lang række udgivelser, ligesom han også har kastet sig over kunstmaleri.
DDF(R) – eller som vores fulde navn lyder; Dansk Donaldist-Forening (RAP) – er en forholdsvis ung forening for donaldister i alle aldre, p.t. med ca. 130 medlemmer. En donaldist er en person, som er interesseret i Andeby-universet og dets historier, figurer, tegnere og forfattere på et højt niveau. Enkelte kalder os endog nørder…
Annemette Bramsen har i mere end 25 år arbejdet som tegner, med opgaver indenfor concept art og storyboards til spil, film og reklamer, har tegnet et hav af illustrationer til skolebøger og børnebøger, men er først nu ved at springe ud som tegneserieskaber.
Michelle – også kendt som Anori-chan online – og har tegnet så lige siden hun har kunnet holde en blyant. Hendes stil er stærkt inspireret af manga, japansk kultur og fantasy, hvor elvere og havfruer er en af mine absolut yndlings motiver. Til hverdag driver hun sin egen forretning hvor hun laver grafiske opgaver, er illustrator og også tilbyder undervisning og workshops. I kan læse mere på www.anorichan.dk.
Aurélie Wilmet is a young Belgian comic book author living in Denmark.
After her artistic studies, she published her first book, Rorbuer with Super Loto Éditions in 2020.
Her second book, Épinette Noire (Super Loto Editions), will be released in 2024.
Jernpaven & Co er fire erfarende tegneserieskabere der er gået sammen om at lave tegneseriejams. Kom og find deres tegneseriejams og soloserier, samt klistermærker, postkort den slags.  De fire er hver især kendt som Peder Riis, Peter Meldgaard, Foxcato og Michael Bech Hussein!
Johnny sælger antikvariske tegneserier - oftest meget pæne eksemplarer.
Kom og mød Malene Iversen og se første bind i Revealed Tale serien: Dark Beginning
Palle Schmidt er selvlært illustrator og forfatter, og har siden 1998 arbejdet indenfor tegneserier, layouts, storyboards, film, og undervisning.  Palle Schmidt er især kendt for sine anmelderroste grafiske romaner “Blodets Konkubine” og “STILETTO”, som begge er udkommet i USA, foruden “Thomas Alsop”, der i 2014 blev udnævnt til årets bedste miniserie af USA Today. Palle Schmidt er desuden forfatter til flere ungdomsromaner i krimi- og thrillergenren.  Arbejdsnarkomanen Palle Schmidt har flere jern i ilden. Udover at skrive og tegne når han også at undervise i tegneserier og lave podcasts med forfattersamtaler.
Sofie Tornemark er en tegneserietegner og illustrator fra Danmark.  Sofies tegneserier har deres rødder i hendes eget liv. Med temaer om at være queer, autistisk og at kæmpe med angst, ønsker Sofie, at folk skal se noget, de kan relatere til, og vide, at de ikke er alene. Men værkerne må også gerne trække i smilebåndene.
Stefano Orsetti is a Graphic Designer from Italy, currently living in Aarhus, whose heart, as far back as he can remember, has always beat for comics.  He has gained professional experience as a colorist and has collaborated with several magazines and fanzines. Stefano primarily shares his comics and illustrations on his social media accounts
Forlaget Æther har i år blandt andet Signe Dagmar Herlevsens "Inge" med - kom og hils på på årets festival og se hvad de ellers har trukket ud af æteren.
Gunnar Wille er tegner, børnebogsforfatter, instruktør og meget andet. Han har blandt andet skrevet og tegnet bøgerne om "Skrumpen fra det ydre rum" og "Magiske Mads", og sammen med Per Nielsen skabte han tv-serierne "Skrumpen fra det ydre rum" og "Familien Fab".
Har du brug for en sund omgang gyserterapi til nerverne? Så kom forbi Healthy Horror og snup en zine fyldt med bite-size, uhyggelige tegneserier, der nok skal få din puls op! Til dem, der har brug for en mildere behandling, tilbyder vi også eventyrlig fantasy og spicy erotik, alt sammen skabt af os 3 gremlins.
Henrik Kublick er en københavnsk tegner og illustrator der især arbejder med rigt detaljerede tegninger på randen af fantasy og horror.
Jeg er storsamler af tegneserier - og sorterer ind imellem lidt ud i samlingen - og håber det også kan komme andre til gode - og glæder mig til en god tegneseriesnak med en masse interessefæller.
René Birkholm er en alsidig tegneserieskaber, grafisk designer og underviser indenfor blandt andet tegning og animation.
Snirkelspir og SerieZine har igen slået kludene sammen og byder på et par nye billedebøger og tegneserien SerieZine 2, hvor vennernes skov brænder ned til grunden og hvad gør man så? Vi glæder os til at hilse på jer.
Hej, mit navn er Michelle, kvinden bag Arsinnele Art. Mytologi, fantasy og horror har jeg fundet spændende siden barndommen, og disse verdener inspirerer mig fortsat. Dette viser sig som regel ved en umættelig trang til at kreere mine egne fantasivæsener og verdener. Nogle gange baseret på eventyr, sommetider gamle spøgelseshistorier. Hvis du kunne tænke dig at følge mine kreative udfoldelser, kan du følge mig på​ instagram https://www.instagram.com/arsinnele.art/ (En ekstra bonus er, at jeg sommetider lægger nuttede billeder op af mine katte!)
Bjørk er én af de dygtige danske tegnere der ikke blot har fin succes med sin serie Midgårdsskrøner under hjemmelige himmelstrøg, men som også har fået oversat den til det engelsktalende marked. I serien kaster han sig over fantasyfortællinger dybt forankret i den nordiske mytologi.
Bryn Forrester er en herboende engelsk kunstner, illustrator og tegneserieskaber, hvis værker passende kan beskrives som nuttede, eventyrlige og pastelfarvede.
Casper beskriver sig selv som passioneret tegneserieskaber og grafisk designer. Han har tegnet det meste af sit liv og elsker at fortælle absurde historier gennem tegneseriemediet. Hans serier er udgivet i forskellige magasiner og antologier gennem årene, og i 2020 blev det endelig muligt at nyde en længere og større historie med hans anmelderroste solodebut, 'Infection'. I 2024 er han aktuel med opsamlingsalbummet 'Cassantologi'.
Christopher en en dygtig ung tegner, der med sin udgivelse "Ella" i hånden, endnu engang gæster Art Bubble på DOKK1!
Dagmar Grau Møller lavet alt muligt, bare følg med på https://www.instagram.com/dagmar_tegner/
Henrik "Filtkongen" Dannevang er så vidt vi ved landets absolut ypperste tegneseriefigursnålefilter. Kom og mød manden bag nålen, og se hvor vildt filt kan være!

Del gerne flittigt og brug hastags: #artbubble #artbubble2024 #artbubble24 #dokk1 #aarhus #tegneserier

Er du standholder og savner et reklameskilt? Så send en mail til hansmartin [@] art-bubble.dk med et billede af dig selv og det værk du gerne vil have bliver præsenteret og en kort beskrivelse.