Nyheder

Seneste nyt på Art Bubble - Facebook feed

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
24 hours ago

👉Vores partnere i Comics Beyond har nu lanceret anden omgang af projekter - Live tegning og musik.

Er du musiker/Illustrator🎸 eller Illustrator med musiker venner🎸🥁🪗, så læs mere i opslaget og se om det kan være noget for dig!🫵

🤘✍️

#comicsbeyond #artbubble2024Artists from all over Europe, take your notepad and your favourite pen, because it’s time to launch Comics Beyond’s second call about 𝐋𝐈𝐕𝐄 𝐂𝐎𝐌𝐈𝐂𝐒 𝐒𝐇𝐎𝐖𝐒!

Four teams of artists will be invited to develop four live comic shows, from an original concept to a live performance on stage.

How will it work?
📌Every team should be formed ideally by a duo. They will receive a grant to fund their project.
📌These projects have to be about mixing comic art with other performative mediums that can be shown on stage, even if the team of candidates does not involve a comic artist in their ranks.
📌Each selected live comics show’s narration has to overcome the language barrier: the narration needs to be done with the fewest words possible or none at all. It can be a concert with a unique live drawing experience, a dance performance involving comics creation ect.
📌The live comics shows must be prepared autonomously but each team will have a dedicated Comics Beyond’s partner that will coordinate and support them artistically and technically.

The deadline for applications is 𝟏𝟓𝐭𝐡 𝐒𝐞𝐩𝐭𝐞𝐦𝐛𝐞𝐫 𝟐𝟎𝟐𝟒.📅

Participation is free of charge.
The selected teams and artists will be announced at the end of October.

To apply now click 𝐭𝐡𝐞 𝐥𝐢𝐧𝐤 bit.ly/2ndCall 🔗

AMADORA BD Musée de la BD - Bruxelles On a Marché sur la Bulle COMICON
... See MoreSee Less

👉Vores partnere i Comics Beyond har nu lanceret anden omgang af projekter - Live tegning og musik. Er du musiker/Illustrator🎸 eller Illustrator med musiker venner🎸🥁🪗, så læs mere i opslaget og se om det kan være noget for dig!🫵 🤘✍️ #comicsbeyond #artbubble2024

1 CommentComment on Facebook

I den her er der ikke aldersgrænser og vi opfordrer alle, der kunne have interesse i dette til at søge.

Art Bubble har en vigtig udmelding om brugen af generativ AI. ... See MoreSee Less

Art Bubble har en vigtig udmelding om brugen af generativ AI.Image attachmentImage attachment+7Image attachment

Vi har travlt på Art Bubble - også internationalt.

På mandag åbner vores udstilling om danske tegneserier på Bolton Central Library i Bolton.
Den skal udstilles fra d. 10. juni til d. 30. juni og den er en del af Festival of Libraries i byen d. 12.-16. juni.
Her vil Arni Beck Gunnarsson deltage, med støtte fra Danske Tegneserieskabere og snakke med publikum om danske tegneserier.

Læs mere her:
www.manchestercityofliterature.com/event/festival-of-libraries-2024/
... See MoreSee Less

Vi har travlt på Art Bubble - også internationalt. På mandag åbner vores udstilling om danske tegneserier på Bolton Central Library i Bolton.
Den skal udstilles fra d. 10. juni til d. 30. juni og den er en del af Festival of Libraries i byen d. 12.-16. juni.
Her vil Arni Beck Gunnarsson deltage, med støtte fra Danske Tegneserieskabere og snakke med publikum om danske tegneserier. Læs mere her:
https://www.manchestercityofliterature.com/event/festival-of-libraries-2024/Image attachmentImage attachment+7Image attachment

1 CommentComment on Facebook

Not too far from me, will try and swing by and say Hej! 😎

2 weeks ago

Er du fan af Alien filmene, så skal du da have fat i Magasin for tegneserier - for her snakker Walt Simonsen om, hvordan det var at komme på settet, da han skulle lave Alien-tegneserien.

Det er Magasin for tegneserier!
... See MoreSee Less

Er du fan af Alien filmene, så skal du da have fat i Magasin for tegneserier - for her snakker Walt Simonsen om, hvordan det var at komme på settet, da han skulle lave Alien-tegneserien. Det er Magasin for tegneserier!
2 weeks ago

DDF(R) – eller som vores fulde navn lyder; Dansk Donaldist-Forening (RAP) – er en forholdsvis ung forening for donaldister i alle aldre, p.t. med ca. 130 medlemmer. En donaldist er en person, som er interesseret i Andeby-universet og dets historier, figurer, tegnere og forfattere på et højt niveau. Enkelte kalder os endog nørder… ... See MoreSee Less

DDF(R) – eller som vores fulde navn lyder; Dansk Donaldist-Forening (RAP) – er en forholdsvis ung forening for donaldister i alle aldre, p.t. med ca. 130 medlemmer. En donaldist er en person, som er interesseret i Andeby-universet og dets historier, figurer, tegnere og forfattere på et højt niveau. Enkelte kalder os endog nørder…
2 weeks ago

Tom Kristensen er tegner, illustrator og meget mere. Han Han elsker tegneserier! Han debuterede med tegneserien Deadboy fra forlaget Forlæns, og har siden udgivet en lang række udgivelser, ligesom han også har kastet sig over kunstmaleri. ... See MoreSee Less

Tom Kristensen er tegner, illustrator og meget mere. Han Han elsker tegneserier! Han debuterede med tegneserien Deadboy fra forlaget Forlæns, og har siden udgivet en lang række udgivelser, ligesom han også har kastet sig over kunstmaleri.
2 weeks ago

Casper Høg er illustrator, konceptkunstner, tegneserietegner og meget andet. Mød ham og se blandt andet hans meget opfindsomme robotdesigns på årets Art-Bubble! ... See MoreSee Less

Casper Høg er illustrator, konceptkunstner, tegneserietegner og meget andet. Mød ham og se blandt andet hans meget opfindsomme robotdesigns på årets Art-Bubble!
2 weeks ago

Forlaget Hunov & Haffgaard er et lille forlag, der udgiver Graphic Novels med nye og endnu ikke helt så kendte tegnere og grafikere. Kom og mød dem og se deres udgivelser på standen. ... See MoreSee Less

Forlaget Hunov & Haffgaard er et lille forlag, der udgiver Graphic Novels med nye og endnu ikke helt så kendte tegnere og grafikere. Kom og mød dem og se deres udgivelser på standen.
2 weeks ago

Jacob Rask Nielsen flere børnebøger og tegneserier, blandt andet "Carlo Garn", "Ib Michaels Strabadser" og "Er du helt Rask?" Mød ham, og find hans actionhumorserier på AB i år. ... See MoreSee Less

Jacob Rask Nielsen flere børnebøger og tegneserier, blandt andet Carlo Garn, Ib Michaels Strabadser og Er du helt Rask? Mød ham, og find hans actionhumorserier på AB i år.
2 weeks ago

Tankestreger er en bogserie til alle, som vil lære at tegne efter teknikker, der kan gøre det muligt at tegne, hvad som helst. Mød Sanne fra Farveskyen der står bag dem på årets festival. ... See MoreSee Less

Tankestreger er en bogserie til alle, som vil lære at tegne efter teknikker, der kan gøre det muligt at tegne, hvad som helst. Mød Sanne fra Farveskyen der står bag dem på årets festival.
2 weeks ago

QumuluZ er et brætspil og et quizspil for alle mellem 10 og 100, hvor alle spørgsmålene ligger i skyen! Det betyder at der hele tiden kommer nye spørgsmål til og at alle spørgsmål altid holdes ajour og opdateret. Mød teamet bag på årets festival. ... See MoreSee Less

QumuluZ er et brætspil og et quizspil for alle mellem 10 og 100, hvor alle spørgsmålene ligger i skyen! Det betyder at der hele tiden kommer nye spørgsmål til og at alle spørgsmål altid holdes ajour og opdateret. Mød teamet bag på årets festival.
2 weeks ago

Bill Nash-serien bliver også i år solgt fra en stand på Art-Bubble. Serien er en voksen-undergrunds kriminaltegneserie, skabt af tegneren Johan Nørgaard Pedersen i sensommeren 1995, og er med sine i skrivenden stund på 96 bind i serien muligvis den længste danske albumserie nogensinde. ... See MoreSee Less

Bill Nash-serien bliver også i år solgt fra en stand på Art-Bubble. Serien er en voksen-undergrunds kriminaltegneserie, skabt af tegneren Johan Nørgaard Pedersen i sensommeren 1995, og er med sine i skrivenden stund på 96 bind i serien muligvis den længste danske albumserie nogensinde.
2 weeks ago

Eric Knipper byder på vikingetids tegneserien Bersærker, der foregår i den tidlige, hedenske vikingetid omkring år 800. Bersærker udkommer løbende som a4 hæfter, og der er udkommet et opsamlingsbind af de tre første hæfter i en lækker hardback version. Jernaldertegneserien Germania er også i hardback og foregår i romersk jernalder omkring år 260. Germania er udgivet af Forlaget Faraos Cigarer og er skabt for Nationalmuseet. Underground tegneserien Nørrebronx skildrer livet for tre balstyriske unge på Nørrebro, der er udenfor pædagogisk rækkevidde. ... See MoreSee Less

Eric Knipper byder på vikingetids tegneserien Bersærker, der foregår i den tidlige, hedenske vikingetid omkring år 800. Bersærker udkommer løbende som a4 hæfter, og der er udkommet et opsamlingsbind af de tre første hæfter i en lækker hardback version. Jernaldertegneserien Germania er også i hardback og foregår i romersk jernalder omkring år 260. Germania er udgivet af Forlaget Faraos Cigarer og er skabt for Nationalmuseet. Underground tegneserien Nørrebronx skildrer livet for tre balstyriske unge på Nørrebro, der er udenfor pædagogisk rækkevidde.
2 weeks ago

Vincenzo Balzano er født i Napoli i 1984, hvor han også er uddannet ved The Academy of Fine Arts. Han er bedst kendt for "Revenge: Origin of Emily Thorne" for Marvel, "The Cloud" og "Run Wild" for Boom! Studios, "Clinton Road," "Adlivun," og "Bunkerville" for Ankama. For tiden arbejder han på en adaption af den franske roman "Le Démon de la Colline aux Loups" for Dupuis.
Vincenzo Balzano præsenteres på Art Bubble i samarbejde med IIC Copenaghen - Det Italienske Kulturinstitut i København.
... See MoreSee Less

Vincenzo Balzano er født i Napoli i 1984, hvor han også er uddannet ved The Academy of Fine Arts. Han er bedst kendt for Revenge: Origin of Emily Thorne for Marvel, The Cloud og Run Wild for Boom! Studios, Clinton Road, Adlivun, og Bunkerville for Ankama. For tiden arbejder han på en adaption af den franske roman Le Démon de la Colline aux Loups for Dupuis.
Vincenzo Balzano præsenteres på Art Bubble i samarbejde med IIC Copenaghen - Det Italienske Kulturinstitut i København.
2 weeks ago

Vincenzo Balzano er født i Napoli i 1984, hvor han også er uddannet ved The Academy of Fine Arts. Han er bedst kendt for "Revenge: Origin of Emily Thorne" for Marvel, "The Cloud" og "Run Wild" for Boom! Studios, "Clinton Road," "Adlivun," og "Bunkerville" for Ankama. For tiden arbejder han på en adaption af den franske roman "Le Démon de la Colline aux Loups" for Dupuis.

Vincenzo Balzano præsenteres på Art Bubble i samarbejde med IIC Copenaghen - Det Italienske Kulturinstitut i København.
... See MoreSee Less

Vincenzo Balzano er født i Napoli i 1984, hvor han også er uddannet ved The Academy of Fine Arts. Han er bedst kendt for Revenge: Origin of Emily Thorne for Marvel, The Cloud og Run Wild for Boom! Studios, Clinton Road, Adlivun, og Bunkerville for Ankama. For tiden arbejder han på en adaption af den franske roman Le Démon de la Colline aux Loups for Dupuis. Vincenzo Balzano præsenteres på Art Bubble i samarbejde med IIC Copenaghen - Det Italienske Kulturinstitut i København.
2 weeks ago

Henriette Westh er som kunstmaler, illustrator og tegneserieskabe nok, i hvert fald i tegneseriekredse, kendt for sin serie "Dortheas Overlevelser", der i årtier har underholdt eventyrlystne læsere. Kom og find hendes nyeste udgivelser på årets Art-Bubble. ... See MoreSee Less

Henriette Westh er som kunstmaler, illustrator og tegneserieskabe nok, i hvert fald i tegneseriekredse, kendt for sin serie Dortheas Overlevelser, der i årtier har underholdt eventyrlystne læsere. Kom og find hendes nyeste udgivelser på årets Art-Bubble.

1 CommentComment on Facebook

Strålende! Dér er titlen rettet. 😀

2 weeks ago

Photos from art-bubble.dk's post ... See MoreSee Less

Image attachment
3 weeks ago

... See MoreSee Less

1 CommentComment on Facebook

Læs interview med Walt Simonsen i det nyeste Magasin for tegneserier! Har du ikke fået fat i det endnu, kan du smutte forbi shop.art-bubble.dk/vare/magasin-for-tegneserier-2/ Her kan du også tilføje første blad og få fat i en billig Pentel Brush Pen!

4 weeks ago

Der er nyt fra vores venner i Comics Beyond og det er dejligt nyt for illustratorer her i Danmark.
Christopher Falkenberg og Stefano Orsetti er blevet udvalgt til at deltage i den indledende training camp under Comics Beyond. Her skal de til Amadora i Portugal i starten af juli.

Stort tillykke til Christopher og Stefano!!

Følg Comics Beyond - som har gang i et fantastisk projekt, som vi er associate partner i.
... See MoreSee Less

Der er nyt fra vores venner i Comics Beyond og det er dejligt nyt for illustratorer her i Danmark. 
Christopher Falkenberg og Stefano Orsetti er blevet udvalgt til at deltage i den indledende training camp under Comics Beyond. Her skal de til Amadora i Portugal i starten af juli. Stort tillykke til Christopher og Stefano!! Følg Comics Beyond - som har gang i et fantastisk projekt, som vi er associate partner i.Image attachment

1 CommentComment on Facebook

Tak for støtten! 😄

1 month ago

Nina Palesa Bonde, der er formand for Dommerfuldmægtigtforeningen, var skarp i sin kritik af Koranloven, der blev vedtaget sidste år.
Læs mere om hendes tanker om loven og dens betydning for tegneserier i Danmark i Magasin for tegneserier, ude nu!

Link i kommentarfeltet!
... See MoreSee Less

Nina Palesa Bonde, der er formand for Dommerfuldmægtigtforeningen, var skarp i sin kritik af Koranloven, der blev vedtaget sidste år.
Læs mere om hendes tanker om loven og dens betydning for tegneserier i Danmark i Magasin for tegneserier, ude nu! Link i kommentarfeltet!
1 month ago

Det nye Magasin for tegneserier er ude nu og i det kan du bl.a. læse om Kristian Leths kærlighed til tegneseriemediet og hvorfor det skulle være Peter Snejbjerg, der skulle illustrere Maria fra Magdala fra @bibelselskabet forlag.

Køb magasinet nu i @faraoscigarer og @fantask_shop.
Du kan også bestille det på nettet på shop.art-bubble.dk
... See MoreSee Less

Det nye Magasin for tegneserier er ude nu og i det kan du bl.a. læse om Kristian Leths kærlighed til tegneseriemediet og hvorfor det skulle være Peter Snejbjerg, der skulle illustrere Maria fra Magdala fra @bibelselskabet forlag. Køb magasinet nu i @faraoscigarer og @fantask_shop.
Du kan også bestille det på nettet på https://shop.art-bubble.dkImage attachmentImage attachment
1 month ago

... See MoreSee Less

2 months ago

Hvad læser du i dag? Del hvad du læser af tegneserier for tiden. Vi vil gerne vide det.

#verdensbogdag #artbubble #artbubble2024 #sillysillycatcreature #bone #jeffsmith
... See MoreSee Less

Hvad læser du i dag? Del hvad du læser af tegneserier for tiden. Vi vil gerne vide det. #verdensbogdag #artbubble #artbubble2024 #sillysillycatcreature #bone #jeffsmith

1 CommentComment on Facebook

Får i hvert fald lyst til at læse "Bone" igen😀

3 months ago

Om et par uger kan du møde Art Bubbles Arni Beck Gunnarsson på ComixCraft i Aalborg. Her kan du også møde Cassan - Casper Sand, Comics, Gunnar Wille og Palle Schmidt - der alle kommer på Art Bubble senere i år.

Ses vi?ComixCraft 2024 er i luften. Tak til Folkeuniversitetet i Aalborg og ORDKRAFT. Vi ses den 6.4. i Nordkraft.

fuaalborg.dk/aalborg/program/samfund-og-verden/comixcraft-2024-en-del-af-ordkraft-2411-323

ord-kraft.dk/program/velkommen-til-comixcraft-2024/
PS: Bemærk at eventen ikke stopper 10:15. Bare min velkomst 🙂
... See MoreSee Less

Om et par uger kan du møde Art Bubbles Arni Beck Gunnarsson på ComixCraft i Aalborg. Her kan du også møde Cassan - Casper Sand, Comics, Gunnar Wille og Palle Schmidt - der alle kommer på Art Bubble senere i år. Ses vi?
3 months ago

Hi I’m a 14 year old aspiring artist🎨love to draw, being creative, reading(mostly comics)❤️she/her thank u🇮🇸🇩🇰

www.instagram.com/rosasifcreations/
... See MoreSee Less

Hi I’m a 14 year old aspiring artist🎨love to draw, being creative, reading(mostly comics)❤️she/her thank u🇮🇸🇩🇰 https://www.instagram.com/rosasifcreations/
3 months ago

Det er snart deadline for ansøgninger til vores partnerprojekt Comics Beyond.

Opfylder du betingelserne for ansøgningen, så skynd dig ind og tilmeld dig. Vi kan love, at det bliver en fed oplevelse med masser af læringsmuligheder.Time is running out! You have until the 𝟏𝟕𝐭𝐡 𝐨𝐟 𝐌𝐚𝐫𝐜𝐡 to sign up for Comics Beyond's 1rst call!📅

To apply for this training week, you will need to fill in the form at the link in the bio and submit a digital portfolio (pdf) of between 10 and 20 sheets containing the following contents:

-Projects, independently or corporate;
-Published work, namely books and/or fanzines;
-Digital overview of the artistic style with examples of original artwork;
-Motivation letter.

Pay attention! You must download and sign the ‘declaration of informed consent’ and attach it to the form.

AMADORA BD
On a Marché sur la Bulle
Musée de la BD - Bruxelles
COMICON
... See MoreSee Less

Det er snart deadline for ansøgninger til vores partnerprojekt Comics Beyond. Opfylder du betingelserne for ansøgningen, så skynd dig ind og tilmeld dig. Vi kan love, at det bliver en fed oplevelse med masser af læringsmuligheder.
3 months ago

Photos from art-bubble.dk's post ... See MoreSee Less

Image attachment
3 months ago

I dag er det ikke bare én gæst men to!
Vi er superstolte af at kunne præsentere Ian Sta Maria og Budjette Tan.
Budjette Tan er forfatter og skaber af serien TRESE, som du kan læse på engelsk fra forlaget Ablaze eller se som anime på Netflix.
Ian Sta Maria er ikke så kendt blandt os danskere men er illustrator og konceptkunstner og hans værk Salamangka er virkelig noget for sig selv.
Tag godt imod de to herrer på Dokk1, når vi skyder Art Bubble i gang i september!
... See MoreSee Less

I dag er det ikke bare én gæst men to!
Vi er superstolte af at kunne præsentere Ian Sta Maria og Budjette Tan.
Budjette Tan er forfatter og skaber af serien TRESE, som du kan læse på engelsk fra forlaget Ablaze eller se som anime på Netflix.
Ian Sta Maria er ikke så kendt blandt os danskere men er illustrator og konceptkunstner og hans værk Salamangka er virkelig noget for sig selv.
Tag godt imod de to herrer på Dokk1, når vi skyder Art Bubble i gang i september!Image attachment

1 CommentComment on Facebook

Hvis I er hurtige, kan I anskaffe TRESE digitalt via Humblebundle! www.humblebundle.com/books/comics-for-anime-lovers-ablaze-books

4 months ago

Er du interesseret i at blive klogere på, hvordan du bruger din tegneseriekunst til undervisningsformål?
Så læs mere her!
... See MoreSee Less

Er du interesseret i at blive klogere på, hvordan du bruger din tegneseriekunst til undervisningsformål?
Så læs mere her!Image attachmentImage attachment+3Image attachment
4 months ago

Tom Richmond har siden 2000 været en del af det skøre slæng, der udgør MAD MAGAZINE. Udover MAD Magazine har Richmond arbejdet for bl.a. TIME, GQ Magazine, General Mills og bugtaleren Jeff Dunham.

Læs mere om Tom Richmond på hans hjemmeside - www.tomrichmond.com
... See MoreSee Less

Tom Richmond har siden 2000 været en del af det skøre slæng, der udgør MAD MAGAZINE. Udover MAD Magazine har Richmond arbejdet for bl.a. TIME, GQ Magazine, General Mills og bugtaleren Jeff Dunham. Læs mere om Tom Richmond på hans hjemmeside - www.tomrichmond.com

2 CommentsComment on Facebook

Sejt! Go’ gæst. 🙂

Mødte ham i New York. Flink fyr og måske en af de bedste karikatur tegnere vi har.

4 months ago

Art Bubble er associate partner på projektet Comics Beyond og som henvender sig til alle professionelle tegneserieskabere på tværs af Europa.

Læs mere om projektet her og meld dig til!Do you work in the comics industry but you don’t know how to turn around your business?
𝐂𝐨𝐦𝐢𝐜𝐬 𝐁𝐞𝐲𝐨𝐧𝐝 it’s here to help!🌍

Our project refers to all 𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐞𝐚𝐧 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐞𝐬𝐬𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐜𝐚𝐫𝐭𝐨𝐨𝐧𝐢𝐬𝐭𝐬 that would like to gain knowledge and resources to empower their career.

How?

Through one training week in Amadora, Portugal 𝗳𝗿𝗼𝗺 𝟭𝗿𝘀𝘁 𝘁𝗶𝗹𝗹 𝟲𝘁𝗵 𝗼𝗳 𝗝𝘂𝗹𝘆 𝟮𝟬𝟮𝟰!
We will give you the opportunity to develop competences in these areas: contracts, administration, creation, negotiation, and also creative areas…

You can now subscribe by completing a form until the 𝟏𝟕𝐭𝐡 𝐨𝐟 𝐌𝐚𝐫𝐜𝐡.📅

If you’re selected, participation is free of charge and 𝐂𝐨𝐦𝐢𝐜𝐬 𝐁𝐞𝐲𝐨𝐧𝐝 will cover travel and accommodation costs, but you must commit to attending.

To apply click here: bit.ly/FormCallComicsBeyond !🔗

AMADORA BD, On a Marché sur la Bulle, Musée de la BD - Bruxelles, COMICON
... See MoreSee Less

Art Bubble er associate partner på projektet Comics Beyond og som henvender sig til alle professionelle tegneserieskabere på tværs af Europa. Læs mere om projektet her og meld dig til!

3 CommentsComment on Facebook

Linket foroven skal rettes, da der er sneget sig et udråbstegn ind, som ikke kan fungere: bit.ly/FormCallComicsBeyond

Læs mere om hele projektet her: comicsbeyond.eu/

Linket virker ikke..

4 months ago

www.youtube.com/watch?v=fdroZGsob-s&t=3s&ab_channel=ComicArtEurope

Art Bubble har partnere rundt omkring i verden og fra 2021-2023 havde Comic Art Europe et fantastisk projekt kørende.
Det er nu afsluttet og det er der kommet den her lille film ud af, hvor man også kan se nogle unge danske tegneserieskabere, der deltog i workshops på vegne af Comic Art Europe.
... See MoreSee Less

0 CommentsComment on Facebook

4 months ago

Årets første gæsteannoncering er en fantastisk en af slagsen. Vi er glade for at kunne præsentere Tom Richmond - der siden 2000 har været en del af det skøre slæng, der udgør MAD MAGAZINE. Udover MAD Magazine har Richmond arbejdet for bl.a. TIME, GQ Magazine, General Mills og bugtaleren Jeff Dunham.

Vi glæder os til at byde Tom Richmond velkommen til Danmark, hvor du kan møde ham på DOKK1, d. 20.-22. september.
... See MoreSee Less

Årets første gæsteannoncering er en fantastisk en af slagsen. Vi er glade for at kunne præsentere Tom Richmond - der siden 2000 har været en del af det skøre slæng, der udgør MAD MAGAZINE. Udover MAD Magazine har Richmond arbejdet for bl.a. TIME, GQ Magazine, General Mills og bugtaleren Jeff Dunham. Vi glæder os til at byde Tom Richmond velkommen til Danmark, hvor du kan møde ham på DOKK1, d. 20.-22. september.

1 CommentComment on Facebook

Wow! Han er hamrende dygtig!

4 months ago

... See MoreSee Less

4 months ago

... See MoreSee Less

5 months ago

... See MoreSee Less

5 months ago

Så er det sidste weekend, hvor du kan opleve Art Bubble udstillingen "Danske tegneserier på nye eventyr" på Centre Belge de la Bande Dessinée.

Det har været en fantastisk oplevelse for os at se de danske tegnere komme under kærlig behandling på museet. Vi ved endnu ikke, om vi i fremtiden kan få flere udstillinger af denne slags dertil, men vi arbejder på sagen.

Der er mange, der har spurgt ind til, hvad der skal ske med udstillingen efter den er færdig på museet, og selv om vi ikke kan afsløre alt endnu, bliver der arbejdet på nogle nye spændende lokationer.

Men hvis du har et ønske om at få den til dit nærområde, om det er dit lokale bibliotek, rådhus eller andet, så tag endelig fat i os.

Det kan du gøre ved at skrive til arni[at]art-bubble.dk for yderligere information.

Endnu en gang tusind tak til foreningen Danske Tegneserieskabere, som støttede udstillingen og dermed gjorde det muligt for de besøgende på CBBD at opleve den.
... See MoreSee Less

Så er det sidste weekend, hvor du kan opleve Art Bubble udstillingen Danske tegneserier på nye eventyr på Centre Belge de la Bande Dessinée. Det har været en fantastisk oplevelse for os at se de danske tegnere komme under kærlig behandling på museet. Vi ved endnu ikke, om vi i fremtiden kan få flere udstillinger af denne slags dertil, men vi arbejder på sagen. Der er mange, der har spurgt ind til, hvad der skal ske med udstillingen efter den er færdig på museet, og selv om vi ikke kan afsløre alt endnu, bliver der arbejdet på nogle nye spændende lokationer. Men hvis du har et ønske om at få den til dit nærområde, om det er dit lokale bibliotek, rådhus eller andet, så tag endelig fat i os. Det kan du gøre ved at skrive til arni[at]art-bubble.dk for yderligere information. Endnu en gang tusind tak til foreningen Danske Tegneserieskabere, som støttede udstillingen og dermed gjorde det muligt for de besøgende på CBBD at opleve den.Image attachmentImage attachment

1 CommentComment on Facebook

Hvilken bus linie køre dertil hvis man lige vil opleve det imorgen

5 months ago

Vi håber alle er kommet godt igennem julen og ind i det nye år med masser af tegneserier under træet.

Vi minder om, at det frem til d. 7. januar er muligt at opleve udstillingen Danske tegneserier på nye eventyr på Musée de la BD - Bruxelles og der i øvrigt er en skøn udstilling om forlaget Le Lombard og dettes historie samt en om art nouveau stilen og dennes indflydelse på tegneseriemediet.

Vi er allerede godt i gang med gæstelisten til årets festival og det bliver fantastisk! Det kan vi godt love allerede nu.

GODT NYTÅR!

Billede af Pieter De Poorteres Boerke fra museet. Se om du kan spotte den kendte danske figur og hvem kan du ellers genkende?
... See MoreSee Less

Vi håber alle er kommet godt igennem julen og ind i det nye år med masser af tegneserier under træet. Vi minder om, at det frem til d. 7. januar er muligt at opleve udstillingen Danske tegneserier på nye eventyr på Centre Belge de la Bande Dessinée og der i øvrigt er en skøn udstilling om forlaget Le Lombard og dettes historie samt en om art nouveau stilen og dennes indflydelse på tegneseriemediet. Vi er allerede godt i gang med gæstelisten til årets festival og det bliver fantastisk! Det kan vi godt love allerede nu. GODT NYTÅR! Billede af Pieter De Poorteres Boerke fra museet. Se om du kan spotte den kendte danske figur og hvem kan du ellers genkende?

1 CommentComment on Facebook

Elsker denne tegner har flere af hans tegneserier. Man kan altid genkende den lille pandekage spisende bjørn 🙂

Læs mere

Ældre nyheder

Nyheder

Gratis stande på Art Bubble

Book din stand på Art Bubble!Vi har åbnet for tilmeldinger for standholdere.Tag et smut forbi www.art-bubble.dk/stande, hvor du kan læse mere om, hvad du skal

Internationale gæster 2022

Pierre Alary

Pierre Alary begyndte sin karriere i animationsbranchen, hvor han arbejdede for Disney i over 10 år. I 1997 udgav han sin første tegneserie Griffin Dark. I