Praktiske information omkring Art-Bubble

God skik til tegneseriefestivaler

Vi ved, at det danske tegneseriepublikum er blandt de bedste man kan ønske sig og vi er glade for, at publikummer til festivalen udviser tålmodighed og respekterer anvisninger fra festivalens frivillige.

Festivalens ledelse vil løbende se på, hvordan køerne afvikles og tage de beslutninger der skal tages for at alle kan nyde weekenden på museet. Skulle I have spørgsmål i løbet af weekenden, bedes I henvende jer til festivalens frivillige eller ledelse.

Rundetårn

Adgang til Rundetårn er betinget af køb af billet. Et besøg i Rundetårn koster normalt 25,- for voksne og 5,- for børn. Denne billet er gyldig indtil du forlader Rundetårn.
Til Art Bubble kan du købe et festivalarmbånd til 75,- voksne/ 15,- børn, som gælder begge dage og giver dig mulighed for at forlade Rundetårn og komme ind igen. Ved køb af Art Bubble armbånd støtter du også festivalen.

Der vil kommer yderligere information om dette, når billetter går i salg via Rundetårns hjemmeside.

Parkeringsforhold ved Rundetårn er særdeles få, og vi opfordrer alle til at benytte sig af offentlig transport til Nørreport St. Er det ikke en mulighed, er der et parkeringshus ved Israels Plads.

Adgang til tårnet er mulig for kørestolsbrugere omend besværlig, dog ikke til de højeste niveauer, hvor der er trapper. Der er ikke elevator i Rundetårn.

Dokk1

Dokk1 i Aarhus er en fantastisk ny bygning, som har vakt opmærksomhed hele verden over.

Der er moderne parkeringsforhold med en automatisk parkeringskælder med plads til 1000 biler. Du skal derfor ikke frygte for mangel på plads, når du kommer til Art Bubble i Dokk1.

Den fysiske tilgængelighed er i verdensklasse, med elevatorer, brede døre og rulletrapper, mv.

DanishDutchEnglishFrenchGermanItalianPolishPortugueseSpanish