Art Bubbles ledelse

Art Bubble arrangeres af en gruppe dedikerede tegneserieskabere og tegneseriefans.
Her er teamet bag festivalen.

Lars Jakobsen

Direktør og grundlægger

Lars Jakobsen er direktør og grundlægger af Art-Bubble festivalen og står for kontakten til festivalens gæstetegnere og tilrettelægning samt koordinering og markedsføring af danske tegnere på udenlandske festivaler via Art Bubbles netværk. Lars Jakobsen er dansk dokumentarfilmskaber, tegner og grafiker, samt indehaver af Forlaget Fabel. Han har beskæftiget sig med en bred vifte af grafiske udtryksformer, bl.a. modetøjsillustrationer, reklamer, film, tegnefilm, bøger og tegneserier. Mest kendt er han nok for humorstriben Ganske Vist – om livet i en hønsegård. Serien handler om hverdags- og familielivet, som vækker genkendelse hos mange. Serien er hver uge i Familie Journalen. Serien fyldte 25 år i 2015. Lars Jakobsens er også tegner af albumserien Mortensens Mondæne Meritter, som fra 2013 blev udgivet i USA, Australien og England, samt Holland, Belgien, Tyskland og Island

Email: lars@art-bubble.dk

Árni Beck Gunnarsson

Projektmanager

Árni Beck Gunnarsson varetager gæstekoordination samt tilrettelægning og koordinering og markedsføring af danske tegnere på udenlandske festivaler. Han har været aktiv i det islandske, danske og amerikanske tegneseriemiljø siden 1998. Han var med til at starte tegneseriejournalen PopImage og senere tegnseriesiden NextComics, der udgav tegneserier på Internettet. Arni Beck Gunnarsson er endvidere representant for en vifte af danske tegnere som salgsrepresentant på udenlandske events og festivaler. Arni Beck Gunnarsson  har derudover bidraget til antologien Knivsæg, med historierne Billeder fra Island (tegnet af Rasmus Juul) og Dansken (tegnet af Lars Jakobsen). Han er også udgivet oversætter med David Petersens Musegarden: Den Sorte Økse og Andrew MacLeans Apocalyptigirl: En Arie for Verdens Ende. Árni Beck Gunnarsson er indehaver af Tegneseriecentralen, som håndterer rettigheder for danske tegnere.

Alle henvendelser ang. stande og marketing bedes henvendt til Árni.

Email: arni@art-bubble.dk

Art Bubble infostand

Infostanden varetages af Art Bubbles frivillige, som hjælper og svarer på spørgsmål hele dagen på selve festivalen. Det er dem du kan kontakte i festivalens åbningstid. Infostanden er også der, hvor du kan købe forskellige tegneserierelaterede ting. Det er muligt at købe Pentel og Artline samt papir og blyanter i professionel kvalitet på festivalen.