Art Bubbles ledelse

Art Bubble arrangeres af en gruppe dedikerede tegneserieskabere og tegneseriefans.
Her er teamet bag festivalen.

Lars Jakobsen

Direktør og grundlægger

Lars Jakobsen er direktør og grundlægger af Art-Bubble festivalen og står for kontakten til festivalens gæstetegnere og tilrettelægning samt koordinering og markedsføring af danske tegnere på udenlandske festivaler via Art Bubbles netværk. Lars Jakobsen er dansk dokumentarfilmskaber, tegner og grafiker, samt indehaver af Forlaget Fabel. Han har beskæftiget sig med en bred vifte af grafiske udtryksformer, bl.a. modetøjsillustrationer, reklamer, film, tegnefilm, bøger og tegneserier. Mest kendt er han nok for humorstriben Ganske Vist – om livet i en hønsegård. Serien handler om hverdags- og familielivet, som vækker genkendelse hos mange. Serien er hver uge i Familie Journalen. Serien fyldte 25 år i 2015. Lars Jakobsens er også tegner af albumserien Mortensens Mondæne Meritter, som fra 2013 blev udgivet i USA, Australien og England, samt Holland og Belgien. Serien er nu på vej i Island og Tyskland i 2019. 

Email: lars@art-bubble.dk

Árni Beck Gunnarsson

Gæstekoordinator

Árni Beck Gunnarsson varetager gæstekoordination samt tilrettelægning og koordinering og markedsføring af danske tegnere på udenlandske festivaler. Han har været aktiv i det islandske, danske og amerikanske tegneseriemiljø siden 1998. Han var med til at starte tegneseriejournalen PopImage og senere tegnseriesiden NextComics, der udgav tegneserier på Internettet. Arni Beck Gunnarsson er endvidere representant for en vifte af danske tegnere som salgsrepresentant på udenlandske events og festivaler. Arni Beck Gunnarsson  har derudover bidraget til antologien Knivsæg, med historierne Billeder fra Island (tegnet af Rasmus Juul) og Dansken (tegnet af Lars Jakobsen). Han er også udgivet oversætter med David Petersens Musegarden: Den Sorte Økse og Andrew MacLeans Apocalyptigirl: En Arie for Verdens Ende. Árni Beck Gunnarsson er indehaver af Tegneseriecentralen, som håndterer rettigheder for danske tegnere.

Email: arni@art-bubble.dk

Henrik Jacobsen

Stand- og marketingkoordinator

Henrik Jacobsen har siden han var barn elsket tegneserier, og brugt en stor del af sin fritid på at låne bibliotekets udvalg tegneserier, især de Fransk – Belgiske som Smølferne, Splint & Co. og Tintin. Den store glæde til bøger og tegneserier har gjort at han har valgt at blive bibliotekar. Henrik er presseansvarlig og koordinerer presse information fra Art Bubble – kontakt Henrik omkring presseinformation.
Henrik er også kontaktperson til standholderne og kan svare på spørgsmål omkring det praktiske. Der er altid en masse praktiske spørgsmål omkring en festival – vi forsøger hvert år at afhjælpe de fleste udfordringer, så kontakt Henrik, han vil gøre alt for at alle standholdere får en rigtig god oplevelse på festivallen.

Email: henrik@art-bubble.dk

Gitte Jakobsen

Eventkoordinator

Gitte Jakobsen tilrettelægger programmet og styrer dagens program under festivalen. Hun er den der samler trådene og den man kontakter, hvis der er brug for hjælp, eller har spørgsmål under festivalen. Hun er den der har kontakten til de frivillige, laver arbejdsplanen og står for børneområdet. Gitte Jakobsen er også den, du kan kontakte, hvis du har gode ideer og forslag til festivalen. Vi har oplevet at festivalen har været en god oplevelse for mennesker med særlige behov. Hvis der er spørgsmål vedrørende dette, er du også velkommen til at tage kontakt til Gitte, der til daglig arbejder som pædagogisk leder. Gitte er også vant til at arbejde med børn med særlige behov. Kontakt Gitte hvis du har gode idéer og forslag til Art Bubble.

Email: gitte@art-bubble.dk

Christopher Thomsen

TV-studie

Christopher Thomsen er tegneseriefan og samler og har siden 1990erne været en del af den århusianske tegneseriefankultur. Christopher er ansvarlig for tv produktionen og tv holdet på festivaldagen, samt med i arrangørgruppen. Christopher Thomsen har blandt andet slået sine folder i Århus Tegneserieloge og som lejlighedsvis redaktør og skribent på NørdNyt. 

Email: christopher@art-bubble.dk

Art Bubble infostand

Infostanden varetages af Charlotte og Marie, som hjælper og svarer på spørgsmål hele dagen på selve festivalen. Det er dem du kan kontakte i festivalens åbningstid. Infostanden er også der, hvor du kan købe forskellige tegneserierelaterede ting. Det vil fremover være muligt at købe Pentel og Artline samt papir og blyanter i professionel kvalitet.

DanishDutchEnglishFrenchGermanItalianPolishPortugueseSpanish