Stande - information til standholdere

Ingen tvivl om, at uden standholdere – intet Art Bubble!

Vi har hele vejen været glade for at byde så mange velkommen til festivalen og vi har været glade for den støtte og opbakning vi har modtaget fra alle der har deltaget – ligesom vi har været glade for al feedback vi har modtaget, både ros og kritik. Det er kun med til at gøre Art Bubble bedre!

Vi vil gerne sikre så optimale forhold for standholdere som muligt, hvilket både indebærer gode praktiske rammer, masser af publikum – og en rimelig pris!

Ingen tvivl om, at festivalen 2018 på Dokk1 var én af de allerbedste vi har afholdt! Rammerne var fantastiske og med 6937 besøgende.

Det afspejledes også i størrelsesordenen af salgene rundt på standene – og flere fortalte bagefter, at salget havde været helt fantastisk, hvilket også var tilfældet i 2017, hvor mange kunne rapportere, at de havde solgt mere på en enkelt dag end på en hel weekend til andre festivaler.

Men én af årsagerne til at der dukker 6937 mennesker op på én dag, er helt sikkert også, at der var gratis adgang – og gratis adgang betyder en indtægtskilde mindre til festivalen.

 

Art Bubble Partnerskaber.

Der findes fem former for partnerskaber:

  • Bronze-partnerskab
  • Sølv-partnerskab
  • Guld-partnerskab
  • Diamant-partnerskab

Med et partnerskab giver du din støtte til Art Bubble som kulturinstitution og giver Art Bubble mulighed for at drive en festival, hvor der er gratis adgang for publikum.

Til gengæld giver dit partnerskab dig adgang til at deltage på festivalen med helt særlige muligheder:

  • Et Bronze-partnerskab koster 3000kr og giver dig mulighed for at få en gratis stand på 2×2 meter med et bord og stole til.
  • Et Sølv-partnerskab koster 5500kr og giver dig mulighed for at få to gratis stande på 2×2 meter med borde og stole til.
  • Et Guld-partnerskab koster 8000kr og giver dig mulighed for at få tre gratis stande på 2×2 meter med borde og stole til.
  • Et Diamant-partnerskab koster det som vi finder frem til du vil støtte med og giver adgang til det antal gratis stande, som er passende ift. beløbet du støtter med.

Alle priser er inkl. moms.

Du får en masse fordele ved at være partner, fordi vi bl.a. kan markedsføre stande på hjemmesiden lang tid i forvejen, sørge for mulighed for madordninger og meget mere.

Vi håber, at I fortsat – eller for første gang – vil støtte Danmarks Hyggeligste Tegneseriefestival, så vi kan fortsætte med at lave fede festivaler, på skønne lokationer og med store navne indenfor tegneseriemediet.

Hvis noget nedenfor eller ift. vores nye partnerskaber giver anledning til spørgsmål, så tag endelig fat i mig. Ligesom vi hermed åbner op for køb af partnerskaber. Det sker også ved henvendele til mig.

Information om Dokk1

Følger

Praktisk information

Følger

Kontaktoplysninger

Henrik Jacobsen

henrik@art-bubble.dk

Tlf. 28767097

DanishDutchEnglishFrenchGermanItalianPolishPortugueseSpanish