Thomas Friis Pedersen – ThoP

Thomas Friis Pedersen aka Thop, er free lance illustrator og tegneserieskaber. Siden 90’erne har han leveret grafiske løsninger, tegneserier, vittighedstegninger og diverse illustrationer til både mediebranchen, firmaer og private. Han er bl.a. kendt for striben Den Store Zardini, som har været udgivet i diverse magasiner og som udkom i albumform i 2010. Figuren Zardini vandt prisen som “Årets tegneseriefigur 2008” og Thomas selv vandt prisen som “Bedste tegneserietegner 2008″ på det hedegangne Seriejournalen.dk. ThoP er manden bag de berygtede Zombiekravlenisser, som har været et kæmpehit ved juletid, men i en anden spændende bog fra ThoP og Forlaget Tellerup, kan man lære at tegne hele 26 forskellige monstre!
DanishDutchEnglishFrenchGermanItalianPolishPortugueseSpanish