Tak for i år

Tak til alle der besøgte Art Bubble i weekenden. Det var helt igennem den mest fantastiske weekend med masser af tegneserie glade mennesker. Aldrig har vi fået så mange komplimenter fra publikummer og standholdere og tegnere. Jeg er overvældet og rørt over den entusiasme og hyggelige stemning alle formåede at skabe i DOKK1 i denne weekend. Specielt tak til alle de fantastiske tegnere der tegnede løs for publikum i timevis. Flere at vores udenlandske gæster fortalte, at der var flere i kø til deres signering her i Danmark, end der hvor de kom fra.

Hanne Hansen prisen gik i år til Henning Kure, Orla Klausen, Nikoline Werdelin og Hermann Huppen. Stort tillykke fra Art Bubble til årets modtagere, som nu har et årstid til at beslutte, hvem de vil hædre i 2019, når prisen atter uddeles i Rundetårn i København.

ART BUBBLE SÆTTER PUBLIKUMSREKORD – 6937 mennesker lagde vejen forbi – tak til alle og hver en gæst der kikkede forbi og lod sig rive med. Vi kunne ikke have gjort det uden jer – vi glæder os allerede til at se alle igen, når Art Bubble er tilbage i Rundetårn til næste år, d. 9.-10. november.

Vi ses 

Lars Jakobsen

DanishDutchEnglishFrenchGermanItalianPolishPortugueseSpanish