Freddy Milton – Familien Gnuff, Anders And & Co, mv.

Freddy Milton

Freddy Milton er tegneserieforfatter, -tegner og oversætter. Har både tegnet andres serier som Anders And og Søren Spætte og egne serier som Familien Gnuff og Villiams verden.Freddy Milton fortæller: “Da jeg blev 5 år fik jeg et Anders And blad med Anders som verdens største drageflyver, og så var jeg solgt. Jeg arbejdede indædt på sagen og kom da også til at tegne anden i mange år, men vigtigere for mig var dog udviklingen af Søren Spætte universet og senere min egen drageserie ‘Familien Gnuff’. Så har jeg sammen med Jesper Klein udviklet ideen med ‘Jomsvikingerne’, hvoraf der også kom en del album. Min ‘Dekalog over Janteloven’ banede vej for min overgang til at skrive bøger, som optager tiden mellem måltiderne i dag.” Freddy er i år er aktuel med et genoptryk af en Sheerluck Homes episode i Fabels Sherlock Holmes antologi – Tankespil – der udkommer på Art Bubble.
DanishDutchEnglishFrenchGermanItalianPolishPortugueseSpanish