Glædelig jul fra Art Bubble

Året går på held, julen banker på døren og nytåret venter på at blive skudt igang!


Vi går lysere tider i møde og der skal ske en masse igen til næste år. Her i team Art bubble er vi spændte på næste års festival i Århus, som vi godt kan garantere bliver større end vi før har oplevet og så bliver der GRATIS adgang for publikum. Det er en drøm vi har haft i flere år og nu kan vi endelig gøre det. Samtidig kan jeg også garantere at vi til 2019 igen er tilbage i Rundetårn.
 
Vi kan se tilbage på et tegneserieår der har betydet meget for både os og publikum, vi har alle lært en masse nye mennesker at kende og jeg har selv i årets løb mødt nogle fantastiske tegnere – og jeg er specielt glad for at over 4500 mennesker syntes det samme i november i Rundetårn. Jeg synes hvert år vi får skabt den hyggelige stemning, der gør at Art Bubble er noget specielt – og det skyldes udelukkende de fantastiske tegnere og et særdeles veloplagt publikum fra hele Danmark. Det gør mig stolt som leder af festivalen og det giver både mig og team’et energi til at give den endnu mere gas næste gang. Da vi næste gang bliver lidt større kan vi glæde os til at have nogle flere mennesker på team’et, så tag godt imod vores frivillige!
 

Juleønsket er flere tegneserier under træet – nytårsønsket er, at du vil støtte de fantastiske danske tegnere, læse deres historier – så de kan blive bedre og lave endnu flere nye tegneserier og fortællinger.

Fra alle os til alle jer
Glædelig jul 😀

Lars Jakobsen