Tak for i år!

Tak til alle gæster og tegneseriefans der i år har besøgt Art Bubble. Det har været det mest fantastiske år for tegneserier nogensinde.

Art Bubble har afholdt 3 festivaler inden for de sidste 13 måneder. Horsens, Århus og Rundetårn. Samlet over 30 premiere tegneserieudgivelser på festivalen og over 100 tegnere til at signere! Tak til de forlag og tegnere der lader sig rive med og specielt tegnerne der i den grad giver ALT hvad de har og tegner frivilligt til alle der kommer forbi. Det der betyder mest for mig er de tegneres entusiasme og fortælleglæde der kommer til udtryk på alle standene og på festivalen i det hele taget. Vi har så mange forskellige dygtige tegnere i dette land – det er jeg stolt af, I gør festivalen unik og til verdens bedste!

Det siger jeg fordi jeg ved, at mit fantastiske team, der arbejder SÅ hårdt for at alle kan føle sig velkommen og hjælper med alle de udfordringer vi står med – samlet siger til mig – vi er trætte, men vi kan ikke vente med at komme i gang igen! Tak til team Art Bubble!

Derfor er vi klar igen 22. – 23. september i DOKK1 i Århus. Jeg kan allerede nu love at det bliver en fantastisk festival. Vi kommer til at lave en masse ændringer i vores struktur og vi kan se, at der er mange der gerne vil besøge festivalen – derfor bliver der GRATIS adgang i 2018 for publikum – så er der flere penge at købe tegneserier for!!! Der vil ske en masse ændringer og vi vil løbende informere – men allerede nu kan jeg afsløre at HELE DOKK1 bliver fyldt med tegneserier – Art Bubble vil fylde hele bygningen med gæster fra ind- og udland. Live-tv fra festivalen osv.

Skriv også til os med ris og ros og forslag – vi lytter til alle!

Nu er det snart jul – håber der vil ligge masser af tegneseriegaver under træet!

Glædelig jul

Lars Jakobsen