Tegnsprogstolk på Art Bubble

Når Danmarks hyggeligste tegneseriefestival Art Bubble åbner dørene d. 22. april i det nye kulturhus DOKK1 i Århus, vil det blive endnu hyggeligere for de døve tegneseriefans.

Der vil være en tegneserieinteresseret tegnsprogstolk til at tolke vores foredrag og debatter med mere, så hørehæmmede fans også vil kunne følge med i samtalerne. Og det bliver endnu bedre, da tegnsprogstolkning udover DOKK1 også vil foregå i Rundetårn til tegneseriefestivalen i Rundetårn til november, når Art Bubble finder sted 18.-19. november.

Sæt allerede kryds i kalenderen, for Art Bubble har allerede et bekræftet hovednavn som gæst, nemlig Andeby kunstneren Don Rosa, der bl.a. er manden bag den højtelskede historie om Joakim von Ands liv, ”Her er dit liv”.

DanishDutchEnglishFrenchGermanItalianPolishPortugueseSpanish