Danske gæster til Art Bubble

Art Bubble er glade for at kunne præsentere de danske hovednavne, der gæster tegneseriefestivalen i DOKK1 i Århus 22. april 2017.

Blandt årets gæster er et finde Peter Madsen (Valhalla, Troldeliv), Frank Madsen (Kurt Dunder, Eks Libris), Palle Schmidt (Thomas Alsop, Nelson-børnebøger), Paul Arne Kring (Bolette og Weenetryhl), Kristina Rickens (Live fra Lolland), Ida Gantriis (Ægget) og Sussi Bech (Nofret, Dalila den Drevne).

Peter Madsen er velkendt tegneserietegner og illustrator. Han har udgivet 15 albums – og Danmarks første store tegnefilm – i Valhalla-serien, men har også illustreret en del bøger som Historien om Job, samt Troldeliv, som hans hustru Sissel Bøe har forfattet.

Frank Madsen er en alsidig illustrator og aktuelt med historierne Eks Libris, som han forfatter og hans hustru Sussi Bech illustrerer. Frank har desuden udgivet tegneserien Kurt Dunder, som er en TinTin-inspireret opdagelsesrejsende figur.

Palle Schmidt er aktuel med andet bind i serien af den grafiske roman Thomas Alsop, som allerede har vundet finde anmeldelser og priser. Han har desuden udgivet flere børnebøger i serien Nelson, f.eks Nelson og Zombiefødselsdagen.

Paul Arne Kring er multikunstner og tegneserietegner. Han er især kendt for sine serier om “Bolette Hansen” og “Weneetryhl”, men er også dukkemageren bag mågedukkerne “Kaj og Bøje” fra færgereklamerne, ligesom han har skabt statuetterne til Art Bubbles tegneseriefestivalspris “Hanne Hansen Prisen”.

Kristina Rickens har blogget i lang tid, og har skabt den succesfulde tegneserieblog “Live fra Lolland”, der handler om hendes egen og Hr. Mands finurlige hverdag på landet efter flytning fra Nørrebro i København.

Ida Gantriis har fået de kreative gener fra forældrene, og er en meget vellidt illustrator på flere forlag. Mest kendt er hun for sin figur “Ægget” i den ordløse billedfortælling, der møder både kærlighed og udfordringer.

Sussi Bech blev landskendt med tegneserien “Nofret”, og har netop udgivet luksusalbummet “Dalila den Drevne”, som var hendes første tegneserie i ungdomsårene. Hun illustrerer ugentlig Eks Libris serien, som hendes mand Frank Madsen forfatter til Weekendavisen.

Læs mere om de danske gæster