Skipper Skræk på Art-Bubble

SSplakat
Den spinatgumlende skipper i plakatform kan blive din, når du besøger Art-Bubble i Horsens, 10.-11. september.

Sidste år kunne de tidligste festivalgæster på Art-Bubble i Rundetårn, erhverve en skøn reproduktion af den første Anders And plakat der blev trykt i Danmark.

Når Art-Bubble og Danmarks Industrimuseum i Horsens åbner dørene i år, får de tidlige gæster endnu en gang mulighed for at få en klassisk tegneserieplakat til samlingen. Den fantastiske plakat med Skipper Skræk, uddeles GRATIS så længe lager haves.

Vi minder om, at det fortsat er muligt at købe den unikke Musegarden plakat, som David Petersen lavede specielt til Art-Bubble i Rundetårn, men skynd jer, der er ikke mange tilbage. Se linket øverst på siden.

DanishDutchEnglishFrenchGermanItalianPolishPortugueseSpanish