Art-Bubble bliver dobbelt så godt i 2017

artbubblekø
Køen til Art-Bubble i Rundetårn var lang i november 2015 og bliver sikkert lige så lang til næste år.

Nu får du ikke bare Art-Bubble HVERT år – men i 2017 får du hele 2 fantastiske Art-Bubble events.

Først og fremmest er vi på vej mod Art-Bubble 2016 på Danmarks Industrimuseum i Horsens d. 10.-11. september, som vi plejer. Det bliver stort og vi er glade for at have nogle fantastiske udenlandske og danske tegnere på programmet.

22 April 2017 er ”Art-Bubble ekstraordinare” på DOKK1 i Aarhus. Det bliver et kæmpestort flot arrangement i forbindelse med at Aarhus er Europæisk Kulturhovedstad 2017.

Senere på året er Art-Bubble festivalen tilbage i Europas midtpunkt, Rundetårn, 18.-19. november 2017. Her har Don Rosa allerede meldt sin ankomst, vi glæder os til at se ham igen. De der måtte gå forgæves sidste gang får nu chancen for at møde mesteren igen.

Don Rosa
Don Rosa var en gevaldig populær herre i Rundetårn og mange måtte gå forgæves, men han glæder sig til at vende tilbage i 2017.

Art-Bubble er Danmarks hyggeligste festival! Det mener vi i hvertfald selv, og vi mener også at kunne spore at publikum og tegnere alle nyder festivalen. Det er vort mål, og det arbejder vi kun på at gøre bedre og større og bredere fra år til år.

Vi har besluttet at lave Art-Bubble tegneseriefestival hvert år, og vi vil fremover holde hvert andet år i Jylland og hvert andet år i København. Velkommen til hele Danmark!

Der er to festivaler i Danmark, Copenhagen Comics og Art-Bubble. Vi har for længst indset, at de to festivaler har vidt forskellig forudsætning og baggrund for deres bevægegrunde. Derfor ser vi det som en positiv ting at der er plads til flere festivaler i Danmark. Copenhagen Comics og Art-Bubble vil være meget forskellige fra hinanden og de er begge en stor gave for tegneseriebranchen. Forskelligheden er det der gør, at det altid er sjovt at gå på tegneseriefestival. Det er ikke meningen, at vi skal lave to ens festivaler – men derimod overraske hver gang. Det er Art-Bubbles politik.

Vi er klar til at lave verdens bedste festival og vi gør det bedste vi kan for de midler vi har. I år har vi modtaget en gave fra en sponsor, som gør, at vi trygt kan fortsætte og lave en fantastisk festival i år. Vi er dybt taknemmelige for at have fået en kapitalindsprøjtning der gør at vi kan koncentrere os om at lave en fantastisk festival.

Lars Jakobsen

Festivalarrangør

 

DanishDutchEnglishFrenchGermanItalianPolishPortugueseSpanish