Tak for i år!

artbubblekø
Køren ude foran Rundetårn, kort inden åbningen

Art-Bubble 2015 er nu en saga blot og ledelsen er allerede begyndt at kigge mod horisonten i 2016, hvor festivalen vender tilbage til de vante rammer på Danmarks Industrimuseum i Horsens, d. 10-11. september.

Men først vil festivalens ledelse gerne sige tusind tak, til alle jer der kom forbi Rundetårn og gjorde festivalen til en fantastisk oplevelse. I løbet af weekenden kom ikke mindre end 4200 publikummer forbi festivalen i Rundetårn. En stor tak også til de mange standholdere som hjalp til og var med til i høj grad, at sætte kulør på festivalen med nye danske tegneserie udgivelser, af fantastiske danske tegneserieskabere.

 

Don Rosa signerer
Don Rosa signerede på livet løs, og uddelte rundhåndet chilier fra egen have til alle dem der havde mod og lyst.

 

 

Tusind tak til de hundredvis af gæster som kom og mødte Don Rosa. Vi ved, at mange af jer kom langvejs fra kun for at møde ham og vi ved, at mange af jer forlod Rundetårn med et stærkt indtryk og stort minde om at have mødt ham.

 

 

 

Men det skal også siges, at denne festival ikke udelukkende drejede sig om den populære andetegner, men netop om det medie vi alle sammen holder af. Det er derfor også på sin plads at sige tusind tak til David Petersen, som kom fra Michigan for at møde sine danske fans. Tusind tak til JP Ahonen, vores gode ven fra Finland, som vi helt sikkert kommer til at se mere til og ikke mindst tusind tak til Walthéry, som var meget rystet af begivenhederne i Frankrig, men underholdt både fans og kolleger i løbet af weekenden.

JP Ahonen
Ahonen er glad for sin bamse
David Petersen
Og David Petersen for sine mus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tusind tak også, til vores frivillige. Selv om festivalens ledelse har mulighederne for at stable en festival som denne på benene, ville den ikke have været afviklet så fint uden jeres hjælp og sidst men ikke mindst, tusind tak til Rundetårn og tårnets medarbejdere, som knoklede før, under og efter festivalen.

 

Søren Vinterberg
Søren Vinterberg modtager Hanne Hansen prisen fra Henrik Rehr.

Stort tillykke til Uderzo, Søren Vinterberg, Iben Overgaard og Per Sanderhage, der alle modtog Hanne Hansen prisen. Nu tilfalder det de tre danske modtagere at finde ud af, hvem der i 2016 skal løbe med de eftertragtede statuetter.

Vi vil i de kommende uger arbejde med optagelserne fra weekendens paneler, så dem der ikke havde mulighed for at komme i Rundetårn også kan høre, hvad gæsterne havde at sige om deres værker, mv. Når de er klar vil de blive sat op på vores hjemmeside, samt panelerne fra tidligere Art-Bubble festivaler. Hvis I har billeder eller film fra weekendens festival som I ønsker at dele, opfordrer vi jer til at dele den på vores Facebook side.

Til sidst kan I nyde en lille video, som Rundetårn selv optog under festivalen.

 

Tak for i år!

DanishDutchEnglishFrenchGermanItalianPolishPortugueseSpanish