Gæstelisten vokser

Rundetårn er glade for at kunne annoncere en række danske gæster i form af Paul Arne Kring, Freddy Milton, Peter Madsen, Sussi Bech, Frank Madsen og Thomas Friis Pedersen.

Paul Arne Kring er som bekendt manden bag Hanne Hansen statuetten som 14. november bliver uddelt i Rundetårn. Udover at have skabt Danmarks nyeste tegneseriepris er han også manden bag de fantastiske dukker i diverse teaterstykker og reklamer samt astronetten Weenethryhl.weneethryl

Freddy Milton behøver næppe nogen introduktion for danske tegneserielæsere. Han er en af de udvalgte Anders And tegnere, og har brugt tegneseriemediet til skarp samfundskritik med sine mange fabelhistorier.

350px-Valhalla_vignetPeter Madsen er et navn de fleste tegneserielæsere genkender. Han er en af hovedmændene bag serien VALHALLA, mens han i nyere tid har fokuseret sine kræfter på serien TROLDELIV sammen med sin kone, Sisse Bøe.

Sussi Bech er velkendt i Rundetårns sneglegange med udgivelsen RUNDETÅRNS SPØGELSER men derudover er hun kendt for NOFRET og EX LIBRIS som hver fredag kommer med Weekendavisen.DanskNofret-lowresAusschnitt1jpg

Frank Madsen er kendt for serien KURT DUNDER, men han er også hovedmanden bag foreningen Danske Tegneserieskabere og lægger ord til EX LIBRIS sammen med Sussi Bech.

300px-Kurt_dunder_og_Marianergraven

Frank Madsen og Sussi Bech står også bag årets festivalplakat, som inden for kort tid ikke blot kan ses her på hjemmesiden, men downloades til eget brug. Plakaten vil i tiden op til festivalen være at finde i det offentlige rum i det ganske danske land.

Thomas Friis Pedersen er illustratoren bag de populære Zombiekravlenisser, som kommer til at overrende Rundetårn i november, men derudover skriver og illustrerer han børnebøger.

Læs mere om alle disse spændende gæster i Gæste-sektionen.