Finsk metalmonster på Art-Bubble

Perkeros
Bandet Perkeros giver den gas!

Tilbage i oktober 2014 mødte Art-Bubbles udsendte JP Ahonen på New York Comic Con, hvor hans gennembrudsbog Perkeros (en. Sing No Evil) netop var udkommet ved Abrams Books. Ahonen var alt, hvad man kunne forvente af en finsk metal musik fan, og udover det venlig og måske en lille smule overvældet af at have siddet i panel med Paul Pope (Battling Boy) og at samtlige medbragte eksemplarer af hans nye bog var blevet solgt.

I maj måned udkom bogen endelig på dansk ved forlaget Cobolt og blev beskrevet således af en anmelder:

“Bandet har 4 medlemmer, da vi møder dem første gang, men deres karriere er endnu ikke helt kommet i gang. Det er som om der mangler et eller andet. Akseli er vores frontmand, som samtidig er guitarist, men når han synger, er det ikke ligefrem det smukkeste der kommer ud. Lilja, som spiller på keyboard, falder tilfældigvis over Aydin, der arbejder som kebabskærer og kan næsten ikke tro sine egne ører, da han synger en dag, hvor hun skal hente mad. Aydin bliver hurtigt optaget i bandet og de begynder at lyde bedre og bedre. Akseli har lidt problemer med kæresten hjemme, og må sove i det lokale, hvor bandet øver.” Læs resten af anmeldelsen på https://ordfraenbibliofil.wordpress.com/2015/05/21/perkeros-diabolus-in-musica-af-jp-ahonen-og-kp-alare/ og find ud af, hvad anmelder Ann-Kirstine ellers synes om den.

JP Ahonen glæder sig voldsomt til at møde sine danske fans, så tag dit eksemplar med, eller køb det på stedet, i Rundetårn, 14.-15. november.