Jim Mahfood

Amerikaneren Jim Mahfood startede sin karriere som blot 15-årig og har siden lavet et hav af tegneserier for både DC og Marvel samt sine egne projekter. Hans værker har været udstillet på gallerier og været med i tv-serier, herunder Community og SNL, på MTV og Comedy Central.

Blandt hans freelance kunder er at finde Playboy, Disney, Armani, Nissan, NBC, Sony, Comedy Central, TIGI, MTV, Pabst Blue Ribbon, Tuff Gong, Titmouse, Cartoon Network, Spin Magazine, View Askew, Spectrum Illustration AnnualStar Wars GamerURBThe Hollywood ReporterBPMThe Phoenix New Times, Rhymesayers Entertainment, Ubiquity Records, Hollywood Records, Indyground Entertainment, Mad MagazineHeavy Metal, med flere.

Det bliver festligt, når Mahfood viser, hvad han kan på Dokk1 og vi glæder os til at opleve ham.