Tusind tak for en god festival 2021

Art Bubble siger 1000 tak til alle deltagere og publikummer – kun 7 dage før festivalstart slap de sidste restriktioner og vi holdt vejret til det sidste. Derfor har alle forberedelser i år været i sidste øjeblik og nogle har følt at vi har været uprofessionelle i år – hjemmesideopdateringer osv.
Det vi normalt forbereder på et helt år, gjorde vi på 3 måneder for at det hele kunne lykkedes.
Ganske som alle andre trængte vi også til at mødes – grine sammen igen – se hvad tegnerne have lavet siden sidst – og bare være til stede. Jeg tror denne festival var den vigtigste vi nogensinde har lavet!
Art Bubble er nu blevet 10 år og vi fortsætter til næste år i DOKK1 i Århus. Der var 5288 besøgende til festivalen i år. Pas godt på hinanden, vi ses 🙂

Lars Jakobsen