Årets program

Art Bubble er glade for igen i at år at kunne præsentere nogle fantastiske udenlandske tegneserieskabere, som signerer ved festivalens officielle borde.

Rundt omkring på Dokk1 kan du møde danske tegneserieskabere, som signerer hele weekenden. Se hvem, ved at klikke på GÆSTER foroven.

Signering lørdag 18/9 2021

10:30 – 12:00 & 13:00 – 15:00
Keramidas.
Sted: Udsigten

Nicolas Keramidas er mest kendt for den danske udgave af Mickey’s Craziest Adventures fra Egmont men til Art Bubble i Dokk1 udkommer Åben hjertet – en selvbiografisk tegneserie, der omhandler hjertefejlen Steno-Fallots Tetralogi, som Keramidas selv blev opereret for som spæd og som i 2016 gjorde, at han måtte under kniven igen.

11:00 – 12:30 & 13:30 – 15:30
Silvio Camboni.
Sted: Foran store sal.

Silvio Camboni er Italiener og i Danmark er han mest kendt for sit arbejde på Mickey og det forsvundne ocean fra forlaget Afart og for Den ekstraordinære rejse fra E-voke.

Signering søndag 19/9 2021

10:00 – 11:30 & 13:30 – 15:30
Silvio Camboni.
Sted: Foran store sal.

Silvio Camboni er Italiener og i Danmark er han mest kendt for sit arbejde på Mickey og det forsvundne ocean fra forlaget Afart og for Den ekstraordinære rejse fra E-voke.

 

 

 

 

11:30 – 13:30
Keramidas.
Sted: Udsigten

Nicolas Keramidas er mest kendt for den danske udgave af Mickey’s Craziest Adventures fra Egmont, men til Art Bubble i Dokk1 udkommer Åben hjertet – en selvbiografisk tegneserie, der omhandler hjertefejlen Steno-Fallots Tetralogi, som Keramidas selv blev opereret for som spæd og som i 2016 gjorde, at han måtte under kniven igen.

Program for lørdag den 18/9 2021

10:15 – 10:40
A day in the life of Ian Kennedy – en film af Phillip Vaughan.
Sted: Lille sal.

Ian Kennedy, f. 1932, fik som 16-årig arbejde som illustrator hos D-C. Thompson & Co og siden har han illustreret flere tusind sider og covers for 2000AD, Commando, Eagle og flere.
Med hjælp fra filmskaber Phillip Vaughan præsenterer Art Bubble filmen – A day in the life of Ian Kennedy, som blev til, da rejserestriktioner forhindrede den snart 89-årige skotte fra at deltage ved festivalen i år.

11:00 – 11:45
Plotcast-podcasten – Live på Art-Bubble:
Palle Schmidt taler med Kristina Ricken – Live fra Lolland.
Sted: Lille sal.

12:30 – 14:00
Superkulturen- podcasten – Live på Art-
Bubble.
Sted: Lille sal.

Ude af syne, ude af sind: Usynlighed i superkulturen

Superkultur-podcasten  indspiller sit afsnit 100 live under Art Bubble 2021! For at fejre, at vi for første gang træder ud af lytternes øregange og ind i jeres øjen…gange(?), bliver emnet for snakken usynlighed i superkulturen. Vi giver os i kast med eksempler fra fiktionen, fra den usynlige mand over Harry Potters usynlighedskappe, til diverse cloaking devices i Star Trek — og helt ud i virkeligheden til spørgsmål om synlighed og repræsentation, magt og afmagt.

Kom og gør optagelsen lidt livligere i selskab med ærkenørderne Janus Andersen, Anna Sejersen Riis og Allan Haverholm!

Superkultur-podcasten er en række uhøjtidelige, men kritiske samtaler om de spekulative genrer — science fiction, horror og fantasy — som holdes op mod samtiden og den bredere kultur.

Læs mere om arrangementet her, og forbered dig med tidligere afsnit af Superkultur-podcasten.

15:00 -15:30 ”
Tykke Tante Knud” med Frederik Risom.
Sted: Lille sal.

Frederik vil rasende gerne fortælle om sin børnebog ”Tykke Tante Knud” og om at skrive til børn, om at fare vild i illustrationer, om at udgive sig selv, om at lave musik .d

Program for søndag den 19/9 2021

10:30 -11:00 ” Åben hjertet”
Nicolas Keramidas snakker med oversætter Árni Beck Gunnarsson om sin bog “Åben hjertet” og det at skulle fortælle sin egen historie.
Sted: Lille sal.

I 1973 blev Nicolas Keramidas et af de første børn i verden der undergik en åben hjerteoperation. 43 år senere faldt han om under en fodboldkamp med vennerne.

»Åben hjertet« er Keramidas ærlige fortælling om den oplevelse og tiden der fulgte – undersøgelserne, operationen og rehabiliteringen, der ikke gik som forventet. Kom med på et smertefuldt og menneskeligt eventyr, hvor angst og eufori kan gå hånd i hånd, fortalt og tegnet af en af Frankrigs mest fremtrædende illustratorer.

 

12:30 – 13:00 “Mus”
Silvio Camboni taler med Laila Jerming Graf om sit arbejde i Disney’s univers.
Sted: Lille sal.

Silvio Camboni har længe arbejdet for Disney, men med tekstforfatter Denis-Pierre Filippi, har han fået lov til at lege i et ekstraordinært Disney-univers. Formand for Dansk Donaldist Forening, Laila Jerming Graf, tager en hyggesnak med Camboni om de ekstraordinære fortællinger.