Comicgarden

Comicgarden er et comic art galleri, der køber, sælger og bytter originale tegninger, tegneseriestriber, figurer og tegneseriekunst. Vi handler desuden med plakater og kunsttryk. Har du altid ønsket at eje original tegneseriekunst, så finder du det hos os.

Plakater og egne tryk

I 2011 begyndte vi at udgive Comicgarden Editions, som er signerede og nummererede luksustryk af danske og udenlandske tegnere. De er i stærkt begrænsede oplag og sælges kun hos Comicgarden. Her finder du Valhalla og Troldeliv tryk af Peter Madsen og den nye seje sci-fi plakat Kijara af Tatiana Goldberg.

Over 300 kunstnere og mange genrer

Du finder originale tegninger fra mere end 300 forskellige tegneserietegnere – lige fra Mike Mignola, Don Rosa, Carl Barks til gode klassiske serier som Linda og Valentin og Yoko Tsuno.
Selvfølgelig har vi også masser af superhelte som Batman, Superman og Captain America og ikke at forglemme, helten over dem alle – Anders And.