Line Høj Høstrup

Line Høj Høstrup er nyuddannet fra Grafisk Fortælling i Viborg. Hendes afgangsprojekt er bogen “The Matter We’re Made of,” som “handler om Ellen, en ung ambitiøs kvinde, der netop skal til at indfri drømmen om at bygge sit eget hus, da hun bliver diagnosticeret med en lammende terminal sygdom.  Mens hun desperat forsøger at holde sin drøm i live, flyder huset, drømmen og sygdommen langsomt sammen og trækker Ellen ind i en lokkende fantasiverden. Men kan drømme give dig det, som livet holder dig forundt? Ellen er nødt til at finde ud af, hvad der gør livet værd at leve.” Kilde, Nummer 9.

Line kommer på Art Bubble med Fiesta magasinet og du kan møde hende på deres stand søndag.

Læs mere om Line Høj Høstrup på Nummer 9

DanishDutchEnglishFrenchGermanItalianPolishPortugueseSpanish