Art Bubble tegneseriefestival går til filmen!

Art Bubble afholdes igen i år på DOKK1 i Århus 22.-23. september og det er GRATIS!

Det er Danmarks hyggeligste tegneseriefestival med berømte tegnergæster fra Danmark og udlandet. Der er stande fra de forskellige forlag og kunstnere og meget, meget mere.

Som en total verdenssensation laver Art Bubble nu biografreklame for festivalen. Det er første gang nogensinde i verdenshistorien, at en tegneseriefestival reklamerer i biografen for TEGNESERIER – det synes vi er fantastisk, at det har kunnet lade sig gøre.

Tegneserier er normalt ikke noget man reklamerer for i biografen – men det gør Art Bubble og det er vi ret stolte af! Vi håber at fange de mange fantastiske mennesker der går i biografen og få dem med til tegneseriefestival i september.

Vi takker sponsorerne Fantask, Pentel og Artline, og ikke mindst Dick Kaysøe, for at indtale filmen.

Vi håber på et massivt tegneserie-rykind i DOKK1 i september. Du kan møde tegneren af bl.a. Splint og Co. og flere Anders And tegnere – Valhalla tegneren Peter Madsen og en Tintin tegner og en Rasmus Klump tegner, der vil være masser af tegnere, der alle sidder og signerer. Kom og nyd alt, hvad tegneserier kan – det er helt GRATIS!

 

Art Bubble går til filmen!

Art Bubble tegneseriefestival går til filmen!Som en total verdenssensation laver Art Bubble nu biografreklame for festivalen. Det er første gang nogensinde i verdenshistorien, at en tegneseriefestival reklamerer i biografen for TEGNESERIER – det synes vi er fantastisk, at det har kunnet lade sig gøre. Vi takker sponsorerne Fantask, Pentel og Artline, og ikke mindst Dick Kaysøe, for at indtale filmen.Du kan se filmen i Nordisk Films biografer i Aarhus, og det er ligemeget, hvad du tager ind for at se.Skal du ikke forbi Aarhus, kan du se den her.#artbubble #artbubble18 #tegneserier #dokk1 #dokk1børn #nordiskfilm #tegner #dansketegneserieskabere #yvesrodier #luguy #hermannhuppen #wilmavandenbosch #nikohenrichon #paullee #patrickblock #yoann #comics #aarhus #vielskertegneserier #fantask #pentelbrushpen #artline

Slået op af art-bubble.dk i Onsdag den 15. august 2018

 

www.art-bubble.dk

 

Kontakt: Lars Jakobsen, festivaldirektør, telefon: 23261761,  lars@art-bubble.dk

 

DanishDutchEnglishFrenchGermanItalianPolishPortugueseSpanish