Køhåndtering for Mike Mignola og Don Rosa

Da Mike Mignola og Don Rosa er blandt verdens mest populære tegnere, så vil Art Bubbles arrangører gerne sørge for at gøre det lettest muligt omkring deres signeringer.

Bemærk: Kun folk med armbånd til Art Bubble kan få udleveret et kø-nummer. Kø-numre uddeles, ved de respektive signeringssteder.

VI OPFORDRER TIL, AT MAN GÅR OP AD SNEGLEGANGEN FOR AT STILLE SIG I KØEN. HOLD VENLIGST GOD RO OG ORDEN PÅ VEJ OP OG PAS PÅ HINANDEN.

Festivalarmbånd til hele weekenden, som muliggør at man kan gå ind og ud af tårnet flere gange.
Bemærk kun indehavere af festivalarmbånd kan deltage i arrangementer ved Art Bubble, såsom signeringer og paneler mv.

Mike Mignola:

Mike Mignola signerer på følgende tidspunkter:
Lørdag kl. 10.30-12.30 og igen kl. 16.00-18.00. Panel 14.30-15.30
Søndag kl. 10.30-12.30 og igen kl. 16.00-17.45. Troldspejlet med Jakob Stegelmann 13.30-14.00

Mike Mignola signerer op til 3 genstande, men laver ingen tegninger. Vi uddeler løbende kø-billetter både lørdag og søndag. Kø-billetter uddelt lørdag kan IKKE bruges søndag.
Vi sørger for, at max. 20 personer ad gangen står i køen og at der løbende kan følges med i, hvilke numre der skal stille sig i kø. Du vil derfor være fri til at bevæge dig rundt på resten af festivalen, indtil dit nummer kommer på tavlen. Hvis du bliver lukket ind i køen, så vil du være sikker på at komme igennem – og vi kigger derfor ikke på, i hvilken rækkefølge folk stiller sig i køen, så længe det er indenfor det nummerinterval, som kan komme i køen.
Vi ved, at mange af jer kommer for at møde Mike Mignola og derfor minder vi om, at man også kan opleve ham i Q&A lørdag, hvor du har mulighed for at stille Hellboy-skaberen et spørgsmål eller to.
Q&A MED MIKE MIGNOLA – Lørdag kl. 14.30-15.30
Søndag kan Mignola opleves med hele Danmarks Nerd-father, Jakob Stegelmann, når Troldspejlet kommer i Art Bubble TV-studiet og snakker med ham.
TROLDSPEJLET VS MIKE MIGNOLA – Søndag kl. 13.30-14.00

Don Rosa:

Don Rosa sidder som udgangspunkt og signerer hele dagen, både lørdag og søndag.
Vi ved nogenlunde på forhånd, hvor mange personer, Don vil kunne nå at kunne komme igennem pr. dag og der uddeles ikke flere kø-billetter lørdag og kø-billetter søndag, end Don vil kunne nå at signere.

OBS: En kø-billet giver adgang til op til 3 autografer på medbragte genstande, samt autografer på evt. køb hos Don selv på dagen. MEN, hvis du er så tidligt ude, at du kan nå igennem køen én gang – og der fortsat er én af de kø-billetter tilbage til uddeling – så vil du på den anden tur i køen kunne få én tegning fra Don. Dette gælder kun indenfor den samme dag.

Der er ingen garantier for, at dette vil kunne lade sig gøre, det afhænger helt af, hvor hurtigt kø-billetter bliver uddelt.

Hvis du ønsker at gøre brug af denne mulighed, så er det vigtigt, at du gemmer din første kø-billet og straks opsøger kø-billetuddeleren, når du har været igennem til Don Rosa første gang. Du vil desuden blive bedt om at fremvise noget id, både når du får udleveret anden kø-billet og når du kommer frem til Rosa anden gang.
Dette gør vi for at forhindre snyd, som vi desværre har oplevet ved tidligere arrangementer.
Vi sørger for, at max 20 personer ad gangen står i køen og at der løbende kan følges med i, hvilke numre der skal stille sig i kø. Du vil derfor være fri til at bevæge dig rundt på resten af festivalen, indtil dit nummer kommer på tavlen. Da du jo med en kø-billet er sikret at komme igennem til Don, så kigger vi ikke på, i hvilken rækkefølge folk stiller sig i køen, så længe det er indenfor det nummerinterval, som kan komme i køen.

Skulle du ikke være så heldig at få en kø-billet til Don Rosa, så er der også meget andet at glæde sig over og opleve!
For eksempel er der jo netop udkommet en ganske særlig bog, som har været længe ventet af trofaste Don Rosa fans – et nytryk af Dons mesterværk “Her er dit liv”. Bogen er ikke bare et genoptryk af den gamle udgave, men en ny udgave, der adskiller sig meget fra både udgaven fra 1997 og de andre danske udgivelser af serien. Don Rosa havde en del ønsker til, hvordan det skulle være og det er blevet fulgt. Så der er ændret i skiltningen, navne, font og farver! Hvert kapitel er kommenteret og der er referenceliste til Carl Barks historierne. Og udover alt det, så er vi det første land der kan bringe de 12 nye vignetter, som han tegnede til den dokumentarfilm, som jo også bliver fremvist ifm. Art Bubble.

Husk, at der også er mange andre spændende gæster på Art Bubble, inkl. franskmanden Keramidas, Hollænderne Algera og Soesman, Portugeseren Burnay og alle de fantastiske danske tegneserieskabere, som du kan møde på diverse stande hele weekenden – inkl. Peter Madsen, Palle Schmidt, Anni Lippert, Tatiana Goldberg, Rune Ryberg, John Kenn Mortensen og mange mange flere.

Festivalarmbånd til hele weekenden, som muliggør at man kan gå ind og ud af tårnet flere gange.
Bemærk kun indehavere af festivalarmbånd kan deltage i arrangementer ved Art Bubble, såsom signeringer og paneler mv.