Thomas Alsop – begrænset bind 2 oplag

Når Palle Schmidt og Chris Miskiewicz indtager Dokk1, har de en unikum udgave af Thomas Alsop – bind 2 med sig.

Til festivalen vil det være muligt for de første 50 publikummer der kommer forbi signeringsbord 3, at erhverve sig den nye bog, med en forside af Palle Schmidt, som han tegner PÅ STEDET!
Ja, kære læser, du har muligheden for at få din helt egen Thomas Alsop forside, som du har mulighed for at have indflydelse på.

Men det er et begrænset tilbud og der bliver kun 50 eksemplarer af dette fantastiske album, om magikeren Thomas Alsop – Manhattans beskytter.

Palle Schmidt og Chris Miskiewicz finder du ved signeringsbord 3, stand 21 ved Rampen.

Om Thomas Alsop:

Den Dansktegnede Thomas Alsop er af USA Today – Amerikas eneste landsdækkende avis –  udpeget som best miniseries (dvs. et seriehæfte på et begrænset antal numre) i 2014:
“Ambitious in scope as well as storytelling, Chris Miskiewicz and Palle Schmidt’s book balances the satirical and supernatural while centering on different eras in the history of New York’s magical caretakers.”

Hvad ville du gøre, hvis du var udstyret med magiske kræfter og ansvar til at beskytte øen Manhattan i New York mod onde, overnaturlige kræfter?
Hvis du var Thomas Alsop, ville du få dig et reality-show og score kassen på det!
Thomas Alsop er den nuværende ”Manhattans beskytter”, en benævnelse, der er gået igen generation efter generation. Han beskytter Manhattan fra det onde ved at bruge sin familie magiske evner, er rig og berømt, men også belemret af at være sin generations okkulte kriger.

Skrevet af Chris Miskiewicz, amerikaner (bosiddende i Brooklyn i New York), som også ernærer sig som skuespiller og musiker i det psykedliske art rock band Swinger Eight. Tegnet af danskeren Palle Schmidt, som tidligere har udsendt ”Blodets konkubine” og ”Stiletto”. – Fra Forlaget Fahrenheits hjemmeside.

DanishDutchEnglishFrenchGermanItalianPolishPortugueseSpanish