Standsalg i Dokk1 åbnet

[et_pb_section fullwidth=”off” specialty=”off” admin_label=”Sektion”][et_pb_row admin_label=”Række”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Kære standholdere

Vi fra Art Bubbles bestyrelse vil hermed gerne byde velkommen til år 2017, som byder på ikke færre end 2 X Art Bubble!

Det første bliver lørdag d. 22. april, for første gang i Aarhus! Aarhus er Kulturhovedstad 2017 og det skal Art Bubble selvfølgelig være en del af!

Vi har fået mulighed for at slå vores folder på Dokk1, Aarhus nye kulturhus, der på normale lørdage har et besøgstal på 4.000 personer. Så selvom Art Bubble denne gang bliver et endags arrangement, så skulle der være gode muligheder for at få et godt udbytte for alle.

Art Bubbles bestyrelse vil gerne sikre sig, at I som standholdere også føler Jer som en lige så vigtig del af festivalen, som vi ved I er – og derfor har vi blandt andet taget Jeres forskellige feedback til os, herunder at sikre Jer en mulighed for at have et overblik over alle væsentlige faktorer, der er for Jer standholdere – det skulle meget gerne være samlet herunder! Og skulle du/I alligevel mangle nogle oplysninger – så tøv ikke med at tage kontakt!

Læs mere her

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_video admin_label=”Video” src=”https://youtu.be/g_5LliLxmVk” disabled=”off” disabled_on=”on||” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

DanishDutchEnglishFrenchGermanItalianPolishPortugueseSpanish