Tak for i år!

Der skal lyde en stor tak til alle de hyggelige gæster på årets Art-bubble 2016 og et rungende kæmpe tillykke til de fire Hanne Hansen prismodtagere, Morten Thorning, Marit Nim, Paw Mathiasen og Mort Walker.

Solen skinnede og gjorde dette år til noget særligt på mange punkter. Der var en del færre gæster end vi havde håbet, hvilket sikkert skyldes det fantastiske sommervejr, som kan være svært at konkurrere imod. Til gengæld fik alle publikummer flotte tegninger med hjem – og vi skulle hilse alle de danske fans fra de udenlandske tegnere og sige tak!

Art-bubble teamet behøver lidt pause – men inden længe er vi i gang med Art-bubble special i Århus 22. april. Det bliver et én dags arrangement i forbindelse med Europæisk kulturby 17. Så snart vi vågner, melder vi ud hvem der kommer af gæster!

Nyd de sidste solstråler – det gør vi! Lars Jakobsen

trixiedog

DanishDutchEnglishFrenchGermanItalianPolishPortugueseSpanish