Fyns Antikvariat og High Heels Society på Art-Bubble

Fyns Antikvariats forlag, under Karsten Bøttcher, debuterede med sine første udgivelser til Art-Bubble i Rundetårn i 2015. Nu gør forlaget det igen med sit nye imprint High Heels Society, som udgiver erotiske, og ifølge anmeldelserne pornografiske, tegneserier. Dette sker i samarbejde med oversætter Thomas Schrøder, som er den ene halvdel af forlaget.

Begge forlag har knoklet for at få nogle nye udgivelser på banen, og High Hells Society kunne ikke vente indtil festivalen med sin første bog Kåde Kvinder. Den har forlaget selvfølgelig med til Horsens, men de har også en ny udgivelse i form af Waltherys Marilyn.

Fra moderforlaget udkommer Stewardessen af Robert Viby, oprindeligt udgivet i magasinet Hjemmet.

Stewardessen 1 - forside

Danmarks mest berejste stewardesse er SAS-stewardessen Lone Bang. Hendes arbejde såvel som private gøremål fører hende til alverdens eksotiske steder, hvor hun bliver hvirvlet ind i det ene livsfarlige eventyr efter det andet såvel som romantiske eventyr.

[show_more]

Robert Viby var tegneren bag Stewardessen, der blev en af ugebladet Hjemmets mest populære tegneserier. Stewardessen startede som føljeton i Hjemmet nr. 48/1969 og sluttede i Hjemmet nr. 9/1976.

 

Robert Vibys originaltegninger er for længst forsvundet. Materialet i dette bind er derfor scannet fra Hjemmet nr. 48/1969-52/1972.

 

Stewardessen 2 - forside

Stewardessen: Bind 1- 1969-1972 indeholder plancherne 1-161.

Stewardessen: Bind 2- 1973-1976 indeholder plancherne 162-323.

[/show_more]

 

 

 

 

Marilyn 1 - forside

Forestil dig, at du vågner fra en lang søvn, men noget føles ikke rigtigt. Du opdager, at dit hår er langt og silkeblødt. Du ser på dine hænder, og de er smalle, og dine negle er lange og velplejede.

[show_more]

Da du udstøder de første ord i bar forbavselse, lyder din stemme mærkelig lys. Du sætter dig langsomt op, drejer dit hoved, og bøjer dig ned for at finde dine sko, men dine arme støder på et par bløde puder, der strutter ud ved din brystkasse. Du griber fat i puderne med dine hænder for at fjerne dem, men opdager, at de er lavet af kød og sidder fast. Du styrter hen til det nærmeste spejl, og synet, der møder dig, er en kvinde med lange, velformede ben, tynd talje og perfekte bryster. Det skræmmende er, at dit navn er Martin, og at da du sidste gang så ned af dig selv, var du en mand – en mand der kun havde én ting på hjernen: Kvinder, kvinder og kvinder!

En fagre ny verden åbner sig for manden i kvinden – eller Marilyn som Martin nu kalder sig.

François Walthéry viser os med Marilyn, skrevet af Fritax, hvad Natacha har gået og gemt indenunder stewardesseuniformen i alle de år.

[/show_more]

 

 

 

 

Kåde kvinder-forside

Meget få erotiske tegneserier er så veltegnede og elegant udførte som dem tegnet af italienske Giovanna Casotto – dronningen af erotiske tegneserier. Siden Giovanna fik trykt sin første erotiske historie i 1994, har hun betaget sine læsere – og kollegaer – i hele verden.

[show_more]

Betagelsen skyldes ikke kun Giovannas realistiske tegninger, men også Giovanna selv. I hver af de ti historier i dette album, der er skrevet af to af tegneserieerotikkens andre store mestre, Mr. Grady og Fernando Caretta, vil man også kunne opleve Giovanna selv – hun har sammen med et par venner lagt krop til scenerne, som hun har fotograferet og derefter tegnet. De vidunderlige og kåde kvinder i dette album har alle sammen én ting til fælles: Selv om de nødvendigvis ikke tager initiativet til sex, så er det dem, der bestemmer i sidste ende.

Albummet byder også på nogle af Giovannas berømte pinupper samt illustrationer aldrig tidligere udgivet.

[/show_more]

 

 

 

 

DanishDutchEnglishFrenchGermanItalianPolishPortugueseSpanish