Brian Walker signering

BrianPhotoKøen til signeringer hos Brian Walker vil foregå på følgende måde:

Lørdag uddeles 100 kø-billetter efter først til mølle princippet. Hvis ikke alle 100 når igennem lørdag, vil de resterende numre blive taget først om søndagen fra morgenstunden. Hvis alle 100 kommer igennem lørdag, og der er tid tilbage, vil der blive uddelt yderligere numre og der vil blive taget så mange som muligt – disse numre giver dog ikke adgang til at komme foran i køen søndag.
Søndag uddeles 75 nye numre, der vil blive taget efter de evt. resterende af de 100 numre fra lørdagen. Hvis der bliver tid, vil der efterfølgende blive uddelt yderligere numre.

Art-Bubble henstiller til, at man som udgangspunkt kan få en tegning med tilhørende signatur eller tre signeringer, hvorefter man må stille sig i kø igen.

Art-Bubble garanterer ikke, at man, bare fordi man har fået et kø-nummer, vil være sikret en signering af Brian Walker, så vi vil gerne opfordre folk til at møde op fra morgenstunden lørdag, for at være mest muligt på den sikre side.

BaDC(4333)090304 kopi

DanishDutchEnglishFrenchGermanItalianPolishPortugueseSpanish