My Little Pony på Art-Bubble

 

MLP38_CVRAI over 30 år har MY LITTLE PONY begejstret børn verden over og nu er det blevet tid til, at MY LITTLE PONY fans i Danmark får muligheden for at møde nogle af de populære figurers skabere.

Til Art-Bubble i Horsens, d. 10.-11. september, kommer MY LITTLE PONY tegnerne Sara Richard og Agnes Garbowska, som begge har arbejdet på MY LITTLE PONY i en årrække i forbindelse med MY LITTLE PONY: FRIENDSHIP IS MAGIC, som er titlen på den 4. generation af MY LITTLE PONY.

[wds id=”4″]

MY LITTLE PONY fanklubben i Danmark har skrevet følgende til Art-Bubble, i forbindelse med annonceringen af Agnes Garbowska og Sara Richard i forbindelse med årets festival i Horsens.

[wds id=”5″]

Vi er “spændt nervøse” (Pinkie pie citat) på at skulle møde MY LITTLE PONY tegnerne Agnes Garbowska og Sara Richard. Deres univers er unikt og er et betydeligt samleled mellem samlere og børn.

Som samlere af Hasbros MY LITTLE PONY, er det fantastisk at se, hvordan det gamle univers fra 80’ernes MY LITTLE PONY ‘Seven Tales’ -respekteres -men nyfortolkes i det nye ‘Friendship is Magic’. Deres streg inspirerer og fanger en ny generation af pony-samlere og de holder en humor som både børn og voksne kan genkende på forskellige niveauer. Især fokus på unisex-universet er nytænkende -og ponyer er ikke længere ‘kun for piger’, hvilket vi længe har argumenteret for i samlermiljøet -bla er begrebet Brony og Pegasis udsprunget af Friendship is Magic.

Historien om MY LITTLE PONY er en fortællingen om udvikling af et produkt -som igennem tiden har taget mange former. Fra originalen i 80’erne (generation 1 /g1) til store skift i 90’erne og 00’erne -og nu over i en generation af ponyer som -ligesom i 80’erne- har personlighed og stærke karakterer. De nye pony-karakterer er forbillede for mange børn, fra Rainbow Dash med sin ukuelige eventyrlyst og mod, til Pinkie Pies festlige humør og lattermildhed.

Børn -og voksne fans -kan finde lidt af sig selv i alle karakterer. Vi glæder os til at deltage i Art-Bubble og møde andre fans og samlere, og især til at møde Agnes Garbowska og Sara Richard – kunstnerne bag en ny generation af MY LITTLE PONY. Maria Ervill / MEVintagetoys og Nanna Lindegaard / MY LITTLE PONY Denmark FB.

Klik på billedet forneden for at blive bragt videre til MEVintagetoys på Facebook.

newvintagetoys

 

 

 

 

 

 

 

Art-Bubble glæder sig til at møde de danske fans af My Little Pony og det ved vi også at Sara og Agnes er.

Husk også, at det er muligt at forudbestille unikke tegninger i forbindelse med festivalen. Klik her!