Internationale gæster til Art-Bubble

I 2014 stod Riccardo Burchielli og Kari Korhonen højt på gæstelisten, men desværre måtte begge skuffe deres danske fans. Det var de vældig kede af, men nu får de så chancen!

Riccardo Burchielli er kendt internationalt for sit samarbejde med Brian Wood på den fabelagtige DMZ, men i sit hjemland, Italien, er han også kendt for at have tegnet cowboyserien GARRET og ikke mindst HIGHWAY TO HELL (HELLBOUND fra Dark Horse Comics). Han har desuden arbejdet på Mad Max, Batman, Avengers Arena og Conan.

[wds id=”7″]

 

KariKorhonen

Kari Korhonen er mest kendt for sit arbejde på ANDERS AND men han har også tegnet og skrevet ANGRY BIRDS COMICS, så han er en herre vi glæder os meget til at præsentere for vores publikum i september måned.

 

 

[wds id=”3″]

 

thomasyeatesThomas Yeates har en lang og glorværdig karriere inden for tegneserier bag sig. I 80’erne arbejdede han som rentegner på Alan Moores SWAMP THING og senere hen gik han hen og arbejdede på et bredt udvalg af superhelte og pulphelte. Blandt de mest kendte serier han har arbejdet på, finder man Tarzan, Sgt. Rock, Conan og ikke mindst PRINS VALIANT, som Yeates har tegnet på ugentlig basis siden 2012.

 

 

 

 

[wds id=”22″]

De tre herrer  vil være at finde på Art-Bubble på Danmarks Industrimuseum i Horsens, 10.-11. september.