Sjælden Anders And plakat på Art-bubble

Klassisk Anders And PlakatDen fantastiske og mest sjældne Anders And plakat, som blev trykt i marts 1949, bliver for første gang nogensinde genoptrykt i et eksklusivt og lille oplag. Anders And bladet udkom første gang i marts 1949 og i den forbindelse blev der lavet en del reklamemateriale og deribland denne supersjældne plakat. Den blev lavet til kioskerne og er for længst forsvundet.

Men Art-Bubble har fået lov at genoptrykke plakaten til glæde for publikum. Vi blev så glade for at få lov til at lave plakaten, at vi giver den væk GRATIS så længe lager haves.

Kun ét stk. pr besøgende.

Temaet på festivalen er naturligvis tegneserier for børn og voksne, samlere og fans, men vi kan ikke udelukke en vis overvægt af Disney universet idet, den mest berømte nulevende Anders And tegner, Don Rosa besøger os.

Don Rosa vil være ved tegne bordet hele weekenden, så alle har en chance for at møde ham og få en signatur eller en tegning. Vi er godt klar over at Don Rosa er meget populær så vi vil gøre vores bedste for at få det til at køre så nemt som muligt.

Første runde til Don Rosa vil være en signerings runde, for at flest mulig kan få noget med hjem, venter man lidt længere, vil anden runde være med tegninger. Her må man væbne sig lidt med tålmodighed, god kunst tager tid, som bekendt.

Derudover har vi et par overraskelser i ærmet, hold øje med Anders And bladet! Vi skal nok fortælle mere senere.