Pressemeddelelser

Tegnsprogstolk på tegneseriefestivalen Art Bubble

9. marts 2017 – Download som PDF

Tegneseriefestivalen Art Bubble er Danmarks hyggeligste tegneseriefestival – og nu vil vi gerne sikre os, at festivalen bliver endnu hyggeligere for de døve tegneseriefans.

Vi har derfor allieret os med en tegneserieinteresseret tegnsprogstolk, sådan at vores foredrag, debatter mv. alle bliver tegnsprogstolket.

Art Bubble kan se frem mod ikke mindre end to Art Bubble’r i 2017, nemlig d. 22. april i Aarhus og d. 18.-19. november i Rundetårn København – og til begge arrangementer vil der være tegnsprogstolkning.

Art Bubble d. 22. april i Aarhus bliver et endagsarrangement i det nye kulturhus Dokk1, og da Aarhus jo er europæisk kulturhovedstad i 2017 vil vores fokus ligge på de europæiske tegneseriekunstnere. Art Bubble d. 18.-19. november i Rundetårn har allerede et bekræftet stornavn som gæst, nemlig Andeby kunstneren Don Rosa, der blandt andet er manden bag den højtelskede ”Her er dit liv”, historien om Joakim von Ands liv.

Art Bubbles bestyrelse håber, at I vil dele nyheden, hvor det er relevant og undertegnede står selvfølgelig til rådighed for yderligere oplysninger.

På vegne af Art Bubbles bestyrelse

Laila Jerming Graf
lailajesp@hotmail.com
Tlf. 26 99 55 33

Presse materiale om
Art Bubble

Historien om Danmarks hyggeligste tegneseriefestival, Art Bubble kan læses på Alt om Art Bubble

Presse kontakt

Information omkring tegneseriefestivalen DOKK1:

Laila Jerming Graf
lailajesp@hotmail.com
Tlf. 26 99 55 33

Anden information , se kontakt

Video med omtale af
Art Bubble

Pin It on Pinterest

Share This