Tegneseriemediet lever og har det godt!

De kulørte sider tiltrækker stadig masser af mennesker. Ikke kun nørder og samlere men også ganske almindelige mennesker glæder sig over tegneserier og får utallige positive oplevelser ud af dem.

 

  1. og 23. september gives der en enestående lejlighed til at forvisse sig om dette.

Art Bubble afholder da en stor messe, hvor tusinder af interesserede fra hele landet vil møde store internationale navne samt mesterlige tegnere fra vor egen andedam. Stedet er Dokk1 i Århus

Plakaten er skabt til lejligheden af en af vore gæster, mestertegneren Hermann, som er en de mest læste og ansete skabere af tegneserier i Europa. Manden bag så store serier som Bernard Prince, Red Kelly og Jeremiah.

 

Forretninger, foredrag og diverse events vil ligeledes gøre Art Bubble til en spændende og indholdsrig weekend for alle, der elsker gode tegneserier. Der vil være noget for enhver smag og for enhver målgruppe, og da vi ikke ønsker at budgettet skal afholde nogen fra at møde op, har vi igen i år gjort entréen gratis.

 

Vi håber også, at pressen vil møde talstærkt op og hilse på det virvar af mennesker, som både betragter tegneserier som stor kunst og interessant tidsfordriv.

www.art-bubble.dk

 

Kontakt: Lars Jakobsen, festivaldirektør, telefon: 23261761,  lars@art-bubble.dk