Praktiske informationer

om Art Bubble og Art Bubbles mange lokaliteter

DSC_0012God skik til tegneseriefestivaler

Vi ved, at det danske tegneseriepublikum er blandt de bedste man kan ønske sig og vi er glade for, at publikummer til festivalen udviser tålmodighed og respekterer anvisninger fra festivalens frivillige.

Festivalens ledelse vil løbende se på, hvordan køerne afvikles og tage de beslutninger der skal tages for at alle kan nyde weekenden på museet. Skulle I have spørgsmål i løbet af weekenden, bedes I henvende jer til festivalens frivillige eller ledelse.

Rundetårn

Adgang til Rundetårn er betinget af køb af billet. Et besøg i Rundetårn koster normalt 25,- for voksne og 5,- for børn. Denne billet er gyldig indtil du forlader Rundetårn.
Til Art Bubble kan du købe et festivalarmbånd til 50,-, som gælder begge dage og giver dig mulighed for at forlade Rundetårn og komme ind igen. Ved køb af Art Bubble armbånd støtter du også festivalen.

Der vil kommer yderligere information om dette, når billetter går i salg via Rundetårns hjemmeside.

Parkeringsforhold ved Rundetårn er særdeles få, og vi opfordrer alle til at benytte sig af offentlig transport til Nørreport st. Er det ikke en mulighed, er der et parkeringshus ved Israels Plads.

Adgang til tårnet er mulig for kørestolsbrugere omend besværlig, dog ikke til de højeste niveauer, hvor der er trapper. Der er ikke elevator i Rundetårn.

Dokk1 i Aarhus

Dokk1 i Aarhus er en fantastisk ny bygning, som har vakt opmærksomhed hele verden over.

Der er moderne parkeringsforhold med en automatisk parkeringskælder med plads til 1000 biler. Du skal derfor ikke frygte for mangel på plads, når du kommer til Art Bubble, d. 22. april.

Den fysiske tilgængelighed er i verdensklasse, med elevatorer, brede døre og rulletrapper, mv.

For yderligere information om Dokk1 opfordrer Art Bubble til at besøge Dokk1s hjemmeside

Danmarks Industrimuseum

 

DSC_0145Adgangsforhold på Industrimuseet
Industrimuseet er beliggende i bygninger efter Horsens tidligere elektricitetsværk og gasværk. Hovedbygningen har nu fået installeret elevator, men der er stadig et autentisk trappemiljø i arbejderboligerne på Villavej, hvor det ikke er muligt at komme med kørestol.
Vi vil gerne give så god en service som mulig, så giv venligst besked på forhånd, hvis besøgsgruppen har handicappede med, hvor vi kan yde bedre service.
I De Nornske Haller er indrettet handicaptoilet samt pusleplads til de mindste.
Parkeringsforhold
Industrimuseet har en parkeringsplads til ca. 30 biler og et par busser i krydset Gasvej / Strandpromenaden. Bemærk at der skal stilles P-skive, samt at der er tidsbegrænsning på 3 timer.
Tidsbegrænset parkering gælder alle dage, også lørdag og søndag.
I forbindelse med bestilte arrangementer eller konferencer kan museet udstede parkeringskort.
Share This