PLANLÆG DIN DAG

Programmet er klar!

Det er med stor fornøjelse, at Art Bubble kan præsentere årets program.

Der vil være workshop, udgivelsesfejringer, signeringer, TV-interviews og tegneserieskabere fra nær og fjern. Til årets festival har vi gæster fra Canada, Schweiz, England, Skotland, USA og selvfølgelig vores egne fra Danmark, indfødte Aarhusiarnere og fra resten af landet.

Her på siden kan du planlægge din Art Bubble dag, hvem du skal møde, hvem der skal signere, hvem du skal se til live interview til Art Bubble TV, mv.

Vi glæder os til at se dig!

Plan over stande

Når Art Bubble indtager DOKK1, er der stande på hele tre lokaler, Store Sal, Rampen og Udsigten. Du kan bladre i oversigter nedenfor ved at klikke på piletasterne frem og tilbage. Oversigterne kan med fordel downloades og evt. printes ud efter behov.

DET SAMLEDE PROGRAM

Det er muligt at bladre i programmet nedenfor.
Til højre kan du downloade det samlede program, eller vælge enkelte sider af programmet.

ÆNDRINGER TIL PROGRAMMET

FÆTTER KLAM, alias Thomas Schrøder, signerer på Fyns Antikvariats Forlag mellem kl. 10-16 og er også at finde på Forlaget Fabel, hvor han signerer “Tankespil – Ekstraordinære fortællinger inspireret af Sherlock Holmes”. – Se Fyns Antikvariats signeringsplan på deres og vores Facebookside.

FORLAGET FARAOS CIGARER har en række festivaltilbud man kan købe på Forlaget Fahrenheits stand.

MASKED.DK er en sidste minuts tilføjelse i Dokk1. De sælger licenserede t-shirts fra de store tegneserie- og filmselskaber.

PARKERING VED DOKK1

Dokk1 i Aarhus er en fantastisk ny bygning, som har vakt opmærksomhed hele verden over. Der er moderne parkeringsforhold med en automatisk parkeringskælder med plads til 1000 biler. Du skal derfor ikke frygte for mangel på plads, når du kommer til Art Bubble, d. 22. april. Den fysiske tilgængelighed er i verdensklasse, med elevatorer, brede døre og rulletrapper, mv.

For yderligere information om Dokk1 opfordrer Art Bubble til at besøge Dokk1s hjemmeside

Pin It on Pinterest

Share This