Sean Karemaker

I sin barndom så Sean Karemaker spøgelser i skovene udenfor Vancouver, hvor han er vokset op, med en dansk mor og canadisk far. Han er uddannet i grafisk design fra Malaspine Universitet i Nanaimo og har arbejdet indenfor computerspilsdesign, grafisk design og illustration.

Han har haft adskillige udstillinger i gallerier rundt omkring i Vancouver og i senere tid har han udgivet værkerne The Ghosts We Know og Feast of Fields – Part 1: Mor, biografiske værker som bryder med den traditionelle måde at fremstille tegneserier, da Karemaker ofte tegner på enorme skriftruller, som giver ham mulighed for at give tegningerne en mere flydende og grænseløs kvalitet.

Feast of Fields, som i Canada er nomineret til en Joe Shuster Award, fortæller om Seans forhold til hans mor, Hanne Nim fra Esbjerg og hendes barndom i Danmark og du kan møde denne prisnominerede tegneserieskaber på Dokk1 i Aarhus, hvor han fortæller om og fremviser sine vidunderlige skriftruller.

Læs mere om Sean Karemaker på hans hjemmeside: www.seankaremaker.com, hvor du også kan se og høre ham snakke om sine andre værker, og læse uddrag fra dem.