Mød Lynet McQueen og Bumle til Art-Bubble

disney-pixar-cars-windshield-sun-shade-6Vi er superspændte på tage imod to supergode venner. Venner som har prøvet det hele. Den ene har vundet den verdenskendte Piston Cup og kørt ræs over hele verdenen. Den anden er kendt for at tippe traktorer og til tider at redde verdenen fra superskurke.

Det kan ikke blive super nok, når selveste Lynet McQueen, den røde racer over dem alle, og Bumle, fjollepjokket med en motor af ren kærlighed, kommer på besøg på Danmarks Industrimuseum i Horsens.lynet

Her vil det være muligt ikke bare at møde og blive fotograferet med de to fantastiske biler fra Disneys BILER (Cars), men også at få en køretur i bilerne for blot 100,-

“Fokusér. Jeg er fart. Jeg er hurtigere end hurtig. Jeg er kvikkere end kvik. Jeg er LYNET!”

bumle