Art Bubbles ledelse

Art Bubble arrangeres af en gruppe dedikerede tegneserieskabere og tegneseriefans. Her er teamet bag festivalen.

Lars Jakobsen

Direktør og grundlægger

Lars Jakobsen er initiativtager til Art-Bubble og står for kontakten til festivalens gæstetegnere samt for programlægning mm. Lars Jakobsen er dansk dokumentarfilmskaber, tegner og grafiker, samt indehaver af Forlaget Fabel. Han har beskæftiget sig med en bred vifte af grafiske udtryksformer, bl.a. modetøjsillustrationer, reklamer, film, tegnefilm og tegneserier. Mest kendt er han nok for humorstriben Ganske Vist om livet i hønsegården. Serien handler om hverdags- og familielivet, som vækker genkendelse hos mange. Serien er hver uge i Familie Journalen og Kids news samt med mellemrum i Basserne. Serien fyldte 25 år i 2015. Lars Jakobsens er også tegner af spændingsserien Mortensens Mondæne Meritter, som i 2013 blev udgivet i USA, Australien og England. Serien er nu på vej i Island, Færøerne, Holland og Belgien.

Email: lars@art-bubble.dk

Árni Beck Gunnarsson

Gæstekoordinator

Árni Beck Gunnarsson har været aktiv i det islandske, danske og amerikanske tegneseriemiljø siden 1998. Han var med til at starte tegneseriejournalen PopImage og senere tegnseriesiden NextComics, der udgav tegneserier på Internettet.

Han har været en del af Art Bubble siden 2012, hvor han har varetaget opgaven som gæstekoordinator. Derudover bidrog han til antologien Knivsæg, med historierne Billeder fra Island (tegnet af Rasmus Juul) og Dansken (tegnet af Lars Jakobsen). Han er også udgivet oversætter med David Petersens Musegarden: Den Sorte Økse og Andrew MacLeans Apocalyptigirl: En Arie for Verdens Ende, begge fra Forlaget Fabel.

Email: arni@art-bubble.dk

Christopher Thomsen

Nyhedskoordinator

Christopher Thomsen er tegneseriefan og –samler og har siden 1990erne været en del af den århusianske tegneseriefankultur, og har blandt andet slået sine folder i Århus Tegneserieloge og som lejlighedsvis redaktør og skribent på NørdNyt.

Email: christopher@art-bubble.dk

Gitte Jakobsen

Eventkoordinator

Gitte Jakobsen er den der planlægger programmet og under festivalen styrer dagens gang. Hun er den der samler trådene og den man kontakter, hvis der er brug for hjælp, eller har spørgsmål under festivalen. Hun er den der har kontakten til de frivillige, laver arbejdsplanen og står for børneområdet. Hun er også den, du kan kontakte, hvis du har gode ideer og forslag til festivalen. Vi har oplevet at festivalen har været en god oplevelse for mennesker med særlige behov. Hvis der er spørgsmål vedrørende dette, er du velkommen til at tage kontakt til Gitte, der er pædagog, og vant til at arbejde med børn med særlige behov.

Email: gitte@art-bubble.dk

DanishDutchEnglishFrenchGermanItalianPortugueseSpanish
Art Bubble