This Man. This Pete

Pete Taylor fik sin tegneserie ‘Monster Kids’ udgivet online på AcesWeekly.co.uk i 2016. Seriestribe, skabt i samarbejde med Adam Wilmot, fortæller historien om en blandet flok søde men bestialske skabninger der prøver at finde den perfekte ting at age med hen og vise frem i skolen. Pete har selvudgivet mange titler, f.eks. en steampunk strip i Watercloset Presses antologi ‘The Irregulars’.

Pete har også samlet, designet og bidraget til serien ‘Copperopolis’ fra Swansea Comics Collective, som han også var med til at starte for at understøtte og hjælpe lokale forfattere og tegnere. Ud over at udgive samlinger af gruppens egne serier i antologibind, så holder gruppen også regelmæssige ‘creating comics’ workshops, tegneevents på skoler, museer og og lignende. Pete har også samarbejdet med Swansea Museum på en strip om bombningen af Swansea.

Efter at have deltaget i International Lakes Comic Art Festival i slutningen af 2016, er Pete også blevet en del af et podcast team bidrager med sine indlæg med fokus på at opildne nye serieskabere og på at fejre de gamle mestre.

Når Pete ikke laver tegneserier, så er han grafisk designer og illustrator.

This Man. This Pete's hjemmesider

Følg This Man, This Pete på de sociale medier

All images © This Man, This Pete

Blandt This Man, This Pete’s udgivelser er at finde

Share This