PEN møder PIXELS

Billedserien “Pen Møder Pixels” er et samarbejde mellem fotograf Birthe Vembye og tegner Niels Voss Boldvig.

Med en humoristisk streg der taler til både voksne og børn, lægger Niels Voss Boldvig op til et mikrounivers i den forunderlige verden MYSTASIEN. Her lever MYSTIFIDERNE som er nogle små og store væsener der plejer og passer deres land, så det bliver frodigt og sundt.

Med Birthe Vembyes detaljerede og farverige fotos taget ved en gammel rusten container som bund for dette univers, sker der pludselig ting og sager. Flader bliver til floder, grotter og landskaber, og Mystasien fremstår nu pludselig næsten 3 -dimensionelt og i de smukkeste farver!

Serien består indtil videre af 24 forskellige billeder, alle holdt i samme farveskala. Hvert enkelt billede kan fint stå alene, men de er også meget velegnede sammen i serier.

Bogen om ”Mystifiderne og de gale frynsenæb” vil selvfølgelig også kunne købes/bestilles til art-bubble.

BIO

Birthe Vembye, fotograf.

Uddannet som reklamefotograf hos Gunnar Merrild. Selvstændig fotograf siden 2007, med studie I Århus.

Arbejder med fotokunst, modefotografering, produktfotografering, virksomhedsreportager, businessportrætter og er fast fotograf på Magasinet Aarhus Panorama.

”Ser det smukke i det skæve og det upolerede, og elsker at gå på opdagelse i detaljerne. Har en forkærlighed for rust og krakeleringer, rødder og alle de helt fantastiske ting man kan finde I naturen.”

Niels Voss Boldvig, tegner.

Uddannet som Teknisk Designer. Selvstændig tegner siden 2004. Disney (farvelægning af Peter Plys og Anders And), Umuliusserne, Mystifiderne og de gale frynsenæb, illustrationer til Humørpiller og Limericks og det årlige Hudibras.

”Jeg ser eventyr og historier i alt omkring mig og bliver stadigvæk fanget af et edderkoppespind, en udhulet træstamme, mosjunglen på en træstub, bækkens klukkende løb og havets leg med sand og sten.”

PEN møder PIXELS - hjemmeside

Følg PEN møder PIXELS på de sociale medier

All images © Vembyephoto & VoBo

Blandt PEN møder PIXELS udgivelser er at finde

Share This