FARAOS CIGARER 

Forlaget Faraos Cigarer laver kvalitetsudgivelser indenfor tegneseriemediet.

Vi mener, at det danske marked alt for længe har været præget af discountløsninger og manglende overblik. Dårlig papirkvalitet, kedelig indbinding eller manglende forståelse for de præmisser, som tegneserier skal udgives under, har præget mange danske forlags prioriteringer. Klassiske værker er ikke tilgængelige på grund af manglende genoptryk, og de fleste serier er udgivet temmelig tilfældigt uden kronologi og med manglende album i rækkefølgen.

Vi brænder for tegneserier og vil gøre op med den gamle måde at præsentere tegneserier på. Tegneseriegrafik kan være smukt, så hvorfor ikke gøre et album lækkert og prøve at ramme det, som kunstneren ønskede, da han/hun skabte sin historie? Vi bestræber os på at lave luksus til dig – til en rimelig pris. Vi håber, at du synes, det lykkes.

Faraos Cigarer

Opdatering 21. april: Forlaget Faraos Cigarer har måtte meddele festivalen, at det ikke bliver muligt at have en repræsentant til stede i Dokk1. Det vil dog være muligt at nærme sig en række festivaltilbud fra Forlaget, ved Forlaget Fahrenheits stand – stand 42.

Forlaget Faraos Cigarer hjemmeside

Følg Forlaget Faraos Cigarer på de sociale medier

All images © Forlaget Faraos Cigarer

Blandt Forlaget Faraos Cigarer udgivelser er at finde

Share This