Ash Pure

Ash Pure manifesterede sig i sidste halvdel af det tyvende århundrede i denne sektor af rum/tidskontinuumet i, hvad vi nu kalder London.

Han overlevede på en stram kost af engelske tegneserier i stort format men med få farver, og dette var kraftigt udslagsgivende i at fordreje hans unge sind. Denne indflydelse ses på hans fortsatte mytiske urbane science-fantasy serie “The Lion & The Unicorn”, nomineret til prisen for bedste tegneserie 2014 ved British Comics Awards.

Pure skaber denne serie og alt andet ud af brugen af fotomontager, rotoscopi, illustration, typografi og grafiske design teknikker, kombineret med en proces han kalder Composographic Fotorotomancy (jeps, det er seriøst det han kalder det).

I år tager han sine første skridt mod at viderebringe andre skabers og forlæggeres kreationer fra deres kummerlige afkroge og frem i virkelighedens knivskarpe lys.

Eksempler på udgivelser:

The Lion & The Unicorn: En fortsat mytisk urban science-fantasy eventyrserie sat i en alternativ virkelighed styret af konger og store virksomheder. Udgivet som tegneserie i stort luxus format og som håndlavede plakattegnerserier.

O U T S I D E: En antologi af hvad vi kalder horrortegneserier – for ordet der til fulde beskriver dem er endnu ikke opfundet. Fyldt af en masse fantastiske nutidige tegneserietalenter.

Ash Pure's hjemmesider

Følg Ash Pure på de sociale medier

All images © Ash Pure

Blandt Ash Pure’s udgivelser er at finde

Share This