Nyheder

Seneste nyt på Art Bubble - Facebook feed

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Om et par uger kan du møde Art Bubbles Arni Beck Gunnarsson på ComixCraft i Aalborg. Her kan du også møde Cassan - Casper Sand, Comics, Gunnar Wille og Palle Schmidt - der alle kommer på Art Bubble senere i år.

Ses vi?ComixCraft 2024 er i luften. Tak til Folkeuniversitetet i Aalborg og ORDKRAFT. Vi ses den 6.4. i Nordkraft.

fuaalborg.dk/aalborg/program/samfund-og-verden/comixcraft-2024-en-del-af-ordkraft-2411-323

ord-kraft.dk/program/velkommen-til-comixcraft-2024/
PS: Bemærk at eventen ikke stopper 10:15. Bare min velkomst 🙂
... See MoreSee Less

Om et par uger kan du møde Art Bubbles Arni Beck Gunnarsson på ComixCraft i Aalborg. Her kan du også møde Cassan - Casper Sand, Comics, Gunnar Wille og Palle Schmidt - der alle kommer på Art Bubble senere i år.  Ses vi?

Hi I’m a 14 year old aspiring artist🎨love to draw, being creative, reading(mostly comics)❤️she/her thank u🇮🇸🇩🇰

www.instagram.com/rosasifcreations/
... See MoreSee Less

Hi I’m a 14 year old aspiring artist🎨love to draw, being creative, reading(mostly comics)❤️she/her thank u🇮🇸🇩🇰  https://www.instagram.com/rosasifcreations/
2 weeks ago

Det er snart deadline for ansøgninger til vores partnerprojekt Comics Beyond.

Opfylder du betingelserne for ansøgningen, så skynd dig ind og tilmeld dig. Vi kan love, at det bliver en fed oplevelse med masser af læringsmuligheder.Time is running out! You have until the 𝟏𝟕𝐭𝐡 𝐨𝐟 𝐌𝐚𝐫𝐜𝐡 to sign up for Comics Beyond's 1rst call!📅

To apply for this training week, you will need to fill in the form at the link in the bio and submit a digital portfolio (pdf) of between 10 and 20 sheets containing the following contents:

-Projects, independently or corporate;
-Published work, namely books and/or fanzines;
-Digital overview of the artistic style with examples of original artwork;
-Motivation letter.

Pay attention! You must download and sign the ‘declaration of informed consent’ and attach it to the form.

AMADORA BD
On a Marché sur la Bulle
Musée de la BD - Bruxelles
COMICON
... See MoreSee Less

Det er snart deadline for ansøgninger til vores partnerprojekt  Comics Beyond.  Opfylder du betingelserne for ansøgningen, så skynd dig ind og tilmeld dig. Vi kan love, at det bliver en fed oplevelse med masser af læringsmuligheder.
4 weeks ago

Photos from art-bubble.dk's post ... See MoreSee Less

Image attachment
4 weeks ago

I dag er det ikke bare én gæst men to!
Vi er superstolte af at kunne præsentere Ian Sta Maria og Budjette Tan.
Budjette Tan er forfatter og skaber af serien TRESE, som du kan læse på engelsk fra forlaget Ablaze eller se som anime på Netflix.
Ian Sta Maria er ikke så kendt blandt os danskere men er illustrator og konceptkunstner og hans værk Salamangka er virkelig noget for sig selv.
Tag godt imod de to herrer på Dokk1, når vi skyder Art Bubble i gang i september!
... See MoreSee Less

I dag er det ikke bare én gæst men to!
Vi er superstolte af at kunne præsentere Ian Sta Maria og Budjette Tan.
Budjette Tan er forfatter og skaber af serien TRESE, som du kan læse på engelsk fra forlaget Ablaze eller se som anime på Netflix.
Ian Sta Maria er ikke så kendt blandt os danskere men er illustrator og konceptkunstner og hans værk Salamangka er virkelig noget for sig selv.
Tag godt imod de to herrer på Dokk1, når vi skyder Art Bubble i gang i september!Image attachment

1 CommentComment on Facebook

Hvis I er hurtige, kan I anskaffe TRESE digitalt via Humblebundle! www.humblebundle.com/books/comics-for-anime-lovers-ablaze-books

1 month ago

Er du interesseret i at blive klogere på, hvordan du bruger din tegneseriekunst til undervisningsformål?
Så læs mere her!
... See MoreSee Less

Er du interesseret i at blive klogere på, hvordan du bruger din tegneseriekunst til undervisningsformål?
Så læs mere her!Image attachmentImage attachment+3Image attachment
1 month ago

Tom Richmond har siden 2000 været en del af det skøre slæng, der udgør MAD MAGAZINE. Udover MAD Magazine har Richmond arbejdet for bl.a. TIME, GQ Magazine, General Mills og bugtaleren Jeff Dunham.

Læs mere om Tom Richmond på hans hjemmeside - www.tomrichmond.com
... See MoreSee Less

Tom Richmond har siden 2000 været en del af det skøre slæng, der udgør MAD MAGAZINE. Udover MAD Magazine har Richmond arbejdet for bl.a. TIME, GQ Magazine, General Mills og bugtaleren Jeff Dunham.  Læs mere om Tom Richmond på hans hjemmeside - www.tomrichmond.com

2 CommentsComment on Facebook

Sejt! Go’ gæst. 🙂

Mødte ham i New York. Flink fyr og måske en af de bedste karikatur tegnere vi har.

1 month ago

Art Bubble er associate partner på projektet Comics Beyond og som henvender sig til alle professionelle tegneserieskabere på tværs af Europa.

Læs mere om projektet her og meld dig til!Do you work in the comics industry but you don’t know how to turn around your business?
𝐂𝐨𝐦𝐢𝐜𝐬 𝐁𝐞𝐲𝐨𝐧𝐝 it’s here to help!🌍

Our project refers to all 𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐞𝐚𝐧 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐞𝐬𝐬𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐜𝐚𝐫𝐭𝐨𝐨𝐧𝐢𝐬𝐭𝐬 that would like to gain knowledge and resources to empower their career.

How?

Through one training week in Amadora, Portugal 𝗳𝗿𝗼𝗺 𝟭𝗿𝘀𝘁 𝘁𝗶𝗹𝗹 𝟲𝘁𝗵 𝗼𝗳 𝗝𝘂𝗹𝘆 𝟮𝟬𝟮𝟰!
We will give you the opportunity to develop competences in these areas: contracts, administration, creation, negotiation, and also creative areas…

You can now subscribe by completing a form until the 𝟏𝟕𝐭𝐡 𝐨𝐟 𝐌𝐚𝐫𝐜𝐡.📅

If you’re selected, participation is free of charge and 𝐂𝐨𝐦𝐢𝐜𝐬 𝐁𝐞𝐲𝐨𝐧𝐝 will cover travel and accommodation costs, but you must commit to attending.

To apply click here: bit.ly/FormCallComicsBeyond !🔗

AMADORA BD, On a Marché sur la Bulle, Musée de la BD - Bruxelles, COMICON
... See MoreSee Less

Art Bubble er associate partner på projektet Comics Beyond og som henvender sig til alle professionelle tegneserieskabere på tværs af Europa.  Læs mere om projektet her og meld dig til!

3 CommentsComment on Facebook

Linket foroven skal rettes, da der er sneget sig et udråbstegn ind, som ikke kan fungere: bit.ly/FormCallComicsBeyond

Læs mere om hele projektet her: comicsbeyond.eu/

Linket virker ikke..

1 month ago

www.youtube.com/watch?v=fdroZGsob-s&t=3s&ab_channel=ComicArtEurope

Art Bubble har partnere rundt omkring i verden og fra 2021-2023 havde Comic Art Europe et fantastisk projekt kørende.
Det er nu afsluttet og det er der kommet den her lille film ud af, hvor man også kan se nogle unge danske tegneserieskabere, der deltog i workshops på vegne af Comic Art Europe.
... See MoreSee Less

0 CommentsComment on Facebook

1 month ago

Årets første gæsteannoncering er en fantastisk en af slagsen. Vi er glade for at kunne præsentere Tom Richmond - der siden 2000 har været en del af det skøre slæng, der udgør MAD MAGAZINE. Udover MAD Magazine har Richmond arbejdet for bl.a. TIME, GQ Magazine, General Mills og bugtaleren Jeff Dunham.

Vi glæder os til at byde Tom Richmond velkommen til Danmark, hvor du kan møde ham på DOKK1, d. 20.-22. september.
... See MoreSee Less

Årets første gæsteannoncering er en fantastisk en af slagsen. Vi er glade for at kunne præsentere Tom Richmond - der siden 2000 har været en del af det skøre slæng, der udgør MAD MAGAZINE. Udover MAD Magazine har Richmond arbejdet for bl.a. TIME, GQ Magazine, General Mills og bugtaleren Jeff Dunham.  Vi glæder os til at byde Tom Richmond velkommen til Danmark, hvor du kan møde ham på DOKK1, d. 20.-22. september.

1 CommentComment on Facebook

Wow! Han er hamrende dygtig!

1 month ago

... See MoreSee Less

2 months ago

... See MoreSee Less

2 months ago

... See MoreSee Less

3 months ago

Så er det sidste weekend, hvor du kan opleve Art Bubble udstillingen "Danske tegneserier på nye eventyr" på Centre Belge de la Bande Dessinée.

Det har været en fantastisk oplevelse for os at se de danske tegnere komme under kærlig behandling på museet. Vi ved endnu ikke, om vi i fremtiden kan få flere udstillinger af denne slags dertil, men vi arbejder på sagen.

Der er mange, der har spurgt ind til, hvad der skal ske med udstillingen efter den er færdig på museet, og selv om vi ikke kan afsløre alt endnu, bliver der arbejdet på nogle nye spændende lokationer.

Men hvis du har et ønske om at få den til dit nærområde, om det er dit lokale bibliotek, rådhus eller andet, så tag endelig fat i os.

Det kan du gøre ved at skrive til arni[at]art-bubble.dk for yderligere information.

Endnu en gang tusind tak til foreningen Danske Tegneserieskabere, som støttede udstillingen og dermed gjorde det muligt for de besøgende på CBBD at opleve den.
... See MoreSee Less

Så er det sidste weekend, hvor du kan opleve Art Bubble udstillingen Danske tegneserier på nye eventyr på Centre Belge de la Bande Dessinée.  Det har været en fantastisk oplevelse for os at se de danske tegnere komme under kærlig behandling på museet. Vi ved endnu ikke, om vi i fremtiden kan få flere udstillinger af denne slags dertil, men vi arbejder på sagen.  Der er mange, der har spurgt ind til, hvad der skal ske med udstillingen efter den er færdig på museet, og selv om vi ikke kan afsløre alt endnu, bliver der arbejdet på nogle nye spændende lokationer.  Men hvis du har et ønske om at få den til dit nærområde, om det er dit lokale bibliotek, rådhus eller andet, så tag endelig fat i os.  Det kan du gøre ved at skrive til arni[at]art-bubble.dk for yderligere information.  Endnu en gang tusind tak til foreningen Danske Tegneserieskabere, som støttede udstillingen og dermed gjorde det muligt for de besøgende på CBBD at opleve den.Image attachmentImage attachment

1 CommentComment on Facebook

Hvilken bus linie køre dertil hvis man lige vil opleve det imorgen

3 months ago

Vi håber alle er kommet godt igennem julen og ind i det nye år med masser af tegneserier under træet.

Vi minder om, at det frem til d. 7. januar er muligt at opleve udstillingen Danske tegneserier på nye eventyr på Musée de la BD - Bruxelles og der i øvrigt er en skøn udstilling om forlaget Le Lombard og dettes historie samt en om art nouveau stilen og dennes indflydelse på tegneseriemediet.

Vi er allerede godt i gang med gæstelisten til årets festival og det bliver fantastisk! Det kan vi godt love allerede nu.

GODT NYTÅR!

Billede af Pieter De Poorteres Boerke fra museet. Se om du kan spotte den kendte danske figur og hvem kan du ellers genkende?
... See MoreSee Less

Vi håber alle er kommet godt igennem julen og ind i det nye år med masser af tegneserier under træet.  Vi minder om, at det frem til d. 7. januar er muligt at opleve udstillingen Danske tegneserier på nye eventyr på Centre Belge de la Bande Dessinée og der i øvrigt er en skøn udstilling om forlaget Le Lombard og dettes historie samt en om art nouveau stilen og dennes indflydelse på tegneseriemediet.  Vi er allerede godt i gang med gæstelisten til årets festival og det bliver fantastisk! Det kan vi godt love allerede nu.  GODT NYTÅR!  Billede af Pieter De Poorteres Boerke fra museet. Se om du kan spotte den kendte danske figur og hvem kan du ellers genkende?

1 CommentComment on Facebook

Elsker denne tegner har flere af hans tegneserier. Man kan altid genkende den lille pandekage spisende bjørn 🙂

3 months ago

Der er masser at opleve på Musée de la BD - Bruxelles, hvor vi i samarbejde med Danske Tegneserieskabere udstiller.

Tusind tak for jeres opmærksomhed og tag endelig turen ind på museet, hvis I skal til Bruxelles.

På museet kan man også købe titler af deltagende tegnere og andre danske tegneserieskabere.
... See MoreSee Less

Der er masser at opleve på Centre Belge de la Bande Dessinée, hvor vi i samarbejde med Danske Tegneserieskabere udstiller.  Tusind tak for jeres opmærksomhed og tag endelig turen ind på museet, hvis I skal til Bruxelles.  På museet kan man også købe titler af deltagende tegnere og andre danske tegneserieskabere.Image attachmentImage attachment+Image attachment
4 months ago

I morgen bliver sidste del af den kommende udstilling på Centre Belge de la Bande Dessinée sendt afsted til Belgien.

Vi glæder os utroligt meget til at opleve den i Bruxelles og håber også, at I får mulighed for at nyde den, særligt med de originaler, der vil blive udstillet på museet.

Udover Bjørk Matias Friis, hvis forside til Midgårdsskrøner bliver hovedplakaten i forhold til udstillingen, har vi haft det sjovt med at finde lidt flere billeder, fra de forskellige deltagende illustratorer. Vi håber alle føler sig set, med de illustrationer vi bringer her.

Tak til Tatiana Goldberg, Lina Rose Saxtorph, Palle Schmidt, Frank Madsen og Sussi Bech, Lars Jakobsen, Bjørk Matias Friis, Henrik Rehr, Nikolaj Lauritzen og Lars Kramhøft, samt Erik Dahl Mikkelsen, Thierry Capezzone og Willy Centret.

Og særlig tak til Danske Tegneserieskabere for deres støtte og opbakning til udstillingen.
... See MoreSee Less

I morgen bliver sidste del af den kommende udstilling på Centre Belge de la Bande Dessinée sendt afsted til Belgien.  Vi glæder os utroligt meget til at opleve den i Bruxelles og håber også, at I får mulighed for at nyde den, særligt med de originaler, der vil blive udstillet på museet.  Udover Bjørk Matias Friis, hvis forside til Midgårdsskrøner bliver hovedplakaten i forhold til udstillingen, har vi haft det sjovt med at finde lidt flere billeder, fra de forskellige deltagende illustratorer. Vi håber alle føler sig set, med de illustrationer vi bringer her.  Tak til Tatiana Goldberg, Lina Rose Saxtorph, Palle Schmidt, Frank Madsen og Sussi Bech, Lars Jakobsen, Bjørk Matias Friis, Henrik Rehr, Nikolaj Lauritzen og Lars Kramhøft, samt Erik Dahl Mikkelsen, Thierry Capezzone og Willy Centret.  Og særlig tak til Danske Tegneserieskabere for deres støtte og opbakning til udstillingen.Image attachmentImage attachment+6Image attachment
4 months ago

... See MoreSee Less

4 months ago

ART BUBBLE BRINGER DANSKE TEGNESERIER TIL BELGIEN

I december måned danner Centre Belge de la Bande Dessinée, Det belgiske tegneseriemuseum, ramme for en udstilling om danske billedfortællere, kurateret af den danske tegneseriefestival Art Bubble.
Udstillingen er den første af sin slags for danske tegneserieskabere på det verdenskendte museum og det er et samarbejde, som Art Bubbles stifter og direktør, tegneserieskaber Lars Jakobsen, har glædet sig til.

“Vi har været i dialog med museet om at lave en udstilling i noget tid, og vi er utroligt stolte af at kunne præsentere danske tegneserier og deres skabere på museet,” fortæller han. “Udstillingen er bygget op omkring den udstilling Art Bubble skabte til tegneseriefestivalen på DOKK1 i Aarhus i 2022. Der bliver tilføjet nogle nye elementer til den og ikke mindst bliver der fremvist originaltegninger fra alle de deltagende danske kunstnere.”

Udstillingen er kurateret af Art Bubble med deltagelse af en række af Danmarks dygtigste tegneserieskabere, heriblandt Henrik Rehr (Dostoïevski-Le Soleil Noir), Palle Schmidt (Stiletto), Tatiana Goldberg (Kijara), Lars Jakobsen (Mortensens mondæne meritter), Nikolaj Lauritzen (Harald Blåtand), Bjørk Matias Friis (Midgårdsskrøner), Frank Madsen og Sussi Bech (Eks Libris), Lars Kramhøft (Noget frygteligt er altid lige ved at ske), og Lina Rosé Saxtorph (Anepantla). Derudover vil udstillingen indeholde information om to af Danmarks mest prominente historiske tegneserier - Willy på Eventyr af Harry Nielsen og sidenhen Aage Grauballe og Tage Andersen og Ferd’nand af Henning Dahl-Mikkelsen, bedre kendt som MIK.
Endvidere bliver Rasmus Klump, der internationalt er kendt under navnet Petzi, præsenteret ved Thierry Capezzone, der i over 10 år har tegnet historien om den pandekage-elskende bjørn.

“Vi er utroligt stolte af at kunne præsentere de udvalgte tegneserieskabere for det belgiske publikum og læsere. Mange af de deltagende skaberes værker er udkommet på fransk og ikke mindst Petzi nyder enorm popularitet i Belgien."

Læs mere på www.cbbd.be/

Udstillingen er støttet af interesseorganisationen Danske Tegneserieskabere for forfattere, tegnere og farvelæggere, der arbejder professionelt med tegneserier i Danmark.

For yderligere information kontakt:

Lars Jakobsen
lars@art-bubble.dk

Arni Beck Gunnarsson
arni@art-bubble.dk
+45 28344865
... See MoreSee Less

ART BUBBLE BRINGER DANSKE TEGNESERIER TIL BELGIEN  I december måned danner Centre Belge de la Bande Dessinée, Det belgiske tegneseriemuseum, ramme for en udstilling om danske billedfortællere, kurateret af den danske tegneseriefestival Art Bubble.
Udstillingen er den første af sin slags for danske tegneserieskabere på det verdenskendte museum og det er et samarbejde, som Art Bubbles stifter og direktør, tegneserieskaber Lars Jakobsen, har glædet sig til.  “Vi har været i dialog med museet om at lave en udstilling i noget tid, og vi er utroligt stolte af at kunne præsentere danske tegneserier og deres skabere på museet,” fortæller han. “Udstillingen er bygget op omkring den udstilling Art Bubble skabte til tegneseriefestivalen på DOKK1 i Aarhus i 2022. Der bliver tilføjet nogle nye elementer til den og ikke mindst bliver der fremvist originaltegninger fra alle de deltagende danske kunstnere.”  Udstillingen er kurateret af Art Bubble med deltagelse af en række af Danmarks dygtigste tegneserieskabere, heriblandt Henrik Rehr (Dostoïevski-Le Soleil Noir), Palle Schmidt (Stiletto), Tatiana Goldberg (Kijara), Lars Jakobsen (Mortensens mondæne meritter), Nikolaj Lauritzen (Harald Blåtand), Bjørk Matias Friis (Midgårdsskrøner), Frank Madsen og Sussi Bech (Eks Libris), Lars Kramhøft (Noget frygteligt er altid lige ved at ske), og Lina Rosé Saxtorph (Anepantla). Derudover vil udstillingen indeholde information om to af Danmarks mest prominente historiske tegneserier - Willy på Eventyr af Harry Nielsen og sidenhen Aage Grauballe og Tage Andersen og Ferd’nand af Henning Dahl-Mikkelsen, bedre kendt som MIK.
Endvidere bliver Rasmus Klump, der internationalt er kendt under navnet Petzi, præsenteret ved Thierry Capezzone, der i over 10 år har tegnet historien om den pandekage-elskende bjørn.  “Vi er utroligt stolte af at kunne præsentere de udvalgte tegneserieskabere for det belgiske publikum og læsere. Mange af de deltagende skaberes værker er udkommet på fransk og ikke mindst Petzi nyder enorm popularitet i Belgien.  Læs mere på https://www.cbbd.be/  Udstillingen er støttet af interesseorganisationen Danske Tegneserieskabere for forfattere, tegnere og farvelæggere, der arbejder professionelt med tegneserier i Danmark.  For yderligere information kontakt:  Lars Jakobsen
lars@art-bubble.dk  Arni Beck Gunnarsson
arni@art-bubble.dk
+45 28344865

3 CommentsComment on Facebook

ART BUBBLE BRINGS DANISH COMICS TO CENTRE BELGE DE LA BANDE DESSINÉE Art Bubble - The Danish International Comic Art Festival is proud to bring the first exhibit of Danish comics to the Centre Belge de la Bande Dessinée in Brussels in December. The exhibited artists include Danish award winners, internationally published illustrators and internet darlings and is based on an exhibit created for Art Bubble at Dokk1 in 2021. Amongst the exhibit illustrators are Henrik Rehr (Dostoïevski-Le Soleil Noir), Palle Schmidt (Stiletto), Lars Kramhøft (Something Awful is Always Just About to Happen), Lina Rosé Saxtorph (Anepantla), Bjørk Matias Friis (Tall Tales of Midgard: Shadow of the Bound One), Lars Jakobsen (Mortensen’s Escapades), Nikolaj Lauritzen (Harald Bluetooth), Tatiana Goldberg (Kijara), and Frank Madsen and Sussi Bech (Eks Libris). In addition, the exhibit will feature classic Danish comics Willy på Eventyr by Harry Nielsen, Aage Grauballe and Tage Andersen, Ferd’nand by Henning Dahl Mikkelsen aka MIK, and Petzi - created by Carla and Vilhelm Hansen - and represented in the exhibit by Thierry Capezzone who has illustrated the series for over a decade. The exhibit also features original artwork by each of the exhibited artists - preliminary and inked pages as well as fully painted interior pages and covers. Art Bubble founder and director Lars Jakobsen is thrilled to present the exhibit in Brussels: “We have been working towards this for a long time and we are proud to be able to present Danish comics to comics fans in Belgium. Danish comics are an interesting mix of traditional French comics and US comics in terms of style, and many of the artists represented in this exhibit have been published worldwide.” The exhibit will open December 21st and is open to the public until January 7th. For more information visit the Centre Belge de la Bande Dessinée website at www.cbbd.be The exhibition is sponsored by "Danske Tegneserieskabere" (Les Auteurs Danois de Bandes Dessineés), an independent national guild of professional comics artists and writers. You can check out samples of more than 100 titles from 64 authors at their website for foreign rights: www.dtsk.dk

Tusind tak til Lars og Arni for at få det her i stand. Fa’me godt gået, knægte 🙂

I er ILDSJÆLE 🤩🙏😊 Tusind tusind tak for alt det, I gør 😊🙏💜

5 months ago

... See MoreSee Less

5 months ago

... See MoreSee Less

5 months ago

Har du læst Art Bubble Magasin for tegneserier?

Hvis ikke er det ved at være sidste chance til at få fat i første blad af det nye magasin.

Kommer du på Bogforum kan du bestille et eksemplar her i tråden og få det i hænderne på Bogforum, lørdag d. 4.

Prisen er 59,50 for bladet, som snart kun vil være at finde i butikkerne Faraos, Fantask og Woodstock.
Men du skal være hurtig for de sælger godt.

Så smid et opslag her og vi holder et eksemplar så længe lager haves.
Du kan betale med mobilepay eller kontant på Bogforum.
... See MoreSee Less

Har du læst Art Bubble Magasin for tegneserier?  Hvis ikke er det ved at være sidste chance til at få fat i første blad af det nye magasin.  Kommer du på Bogforum kan du bestille et eksemplar her i tråden og få det i hænderne på Bogforum, lørdag d. 4.  Prisen er 59,50 for bladet, som snart kun vil være at finde i butikkerne Faraos, Fantask og Woodstock.
Men du skal være hurtig for de sælger godt.  Så smid et opslag her og vi holder et eksemplar så længe lager haves.
Du kan betale med mobilepay eller kontant på Bogforum.

1 CommentComment on Facebook

Jeg vil gerne reservere et eksempla🤓

6 months ago

Stauning Whisky was very popular amongst the artists attending Lakes International Comic Art Festival.
Not everyone had a drink, but drawing on the bottles was fun.

Thanks to everyone who had a go and thanks to Stauning Whisky for making such a delicious drink.
... See MoreSee Less

Stauning Whisky was very popular amongst the artists attending Lakes International Comic Art Festival.
Not everyone had a drink, but drawing on the bottles was fun.  Thanks to everyone who had a go and thanks to Stauning Whisky for making such a delicious drink.Image attachmentImage attachment+7Image attachment
6 months ago

Come find Art Bubble with Lars Jakobsen, Fred Tornager and Bjørk Matias Friis at Lakes International Comic Art Festival in the Lakes Marketplace. ... See MoreSee Less

Come find Art Bubble with Lars Jakobsen, Fred Tornager and Bjørk Matias Friis at Lakes International Comic Art Festival in the Lakes Marketplace.
6 months ago

Mads Bluhm modtog via videolink en af årets Hanne Hansen priser. Prisen blev i denne uge overrakt til Mads af sidste års modtager, Karoline Stjernfelt. I sin tale til Mads sagde Karoline følgende om begrundelsen for valget af netop Mads Bluhm:

Nu er vi samlet her.
Og nogen har stillet stolene frem til os.
Og tændt lysene. Sørget for at mikrofonen er tændt. At lydanlægget fungerer.
At vi alle sammen overhovedet er samlet her i dag.
Nogen har på forhånd sørget for planlægningen, udtænkt og trykt program, booket lokalerne, søgt fonde og kontaktet kunstnere og foredragsholdere.
Det har taget mange, mange timer, dage og nætter at stille endnu en Art Bubble, endnu en tegneseriefestival på benene. Og nu har vi hele resten af weekenden at se frem til af den.
Og nogen har arrangeret dette øjeblik, denne aften, denne pris, Hanne Hansen prisen.
Nogen har stillet stolene frem, og sørget for at mikrofonen virker. Sørget for billedsiden og lyden.
Det kommer man ikke sovende til.
Det har vi mange, mange dedikerede ildsjæle at takke for.
Den danske tegneseriescene er en mangfoldig, broget, men lille scene.
Den er drevet af passionerede igangsættere som holder af tegneserien, som holder af skaberne og forfatterne og tegnerne.
Jeg har nu, efterhånden i mange år, nydt godt af disse ildsjæles arbejde.
For os tegneserieskabere er det dem der gør hele forskellen.
De stiller vand frem til os, og stiller os kloge spørgsmål, og så kan vi ellers sidde og kloge os foran det publikum de har sørget for er dukket op.
Jeg forsøgte i en årgang selv at være en sådan ildsjæl, da jeg i årene 2017-2018 var med til at arrangere en anden tegneseriepris, Ping Prisen.
Og det var der jeg erfarerede på krop og sjæl, hvor meget man ikke kommer sovende til en veldrejet prisuddeling, til et velarrangeret tegneseriearrangement.
Jeg måtte selv kaste håndklædet i ringen, og indse at jeg endte kunne hjælpe med at formidle tegneserier, eller at lave tegneserier. Jeg valgte jo så det sidste, da jeg anskuede at det alligevel var det jeg var bedst til.
Det tager nemlig et helt særligt talent og ambition at være formidler.

Nu fik jeg jo så sidste år lov til at stå her i den anden ende, endnu engang holdt frem på hænder og fødder af de frivillige som giver os skabere lov til at skabe os, da jeg var så heldig at vinde denne pris, Hanne Hansen prisen. Den kommer jo med det privilegie og ansvar, at udpege næste års vinder.

Det er jo en svær opgave. Jeg kiggede endnu engang på Hanne Hansen prisens beskrivelse, og den forlyder jo således ”Prisen gives til personer som har gjort en særlig indsats for dansk tegneserie.”

Og jeg endte derfor i sidste ende at gå med min umiddelbare indskydelse, nemlig; de frivillige. Jeg ville gerne hædre dem som sørger for at lyset er tændt, at stolene er stillet frem, at alle gæsterne er inviteret.

Nu kan jeg jo desværre ikke hædre hele det frivilligekorps, som her i Danmark giver tegneserien så gode rammer.
Så jeg måtte nøjes med én, den person, hvis skaldede visage straks sprang frem for mine øjne, ikke bare én frivillig, men dén frivillige.
Mads Bluhm.

Mads har haft fingre i stort set samtlige kager i danske tegneserier.

Hans profession har i mange år været bibliotekar, men han har både været involveret i Copenhagen Comics, Ping Prisen, BogForum Comics, og endda Copenhell.

Hvad Mads rører ved, ved man bliver godt.

Som tidligere nævnt har jeg selv været involveret i at arrangere Ping Prisen, og da jeg forlod projektet og senere fandt ud af at Mads var blevet involveret drog jeg et lettelsens suk. Så vidste jeg at det ikke kunne gå helt galt.

Jeg har også haft det privilegie at blive interviewet af Mads, og at lave udstilling sammen med ham, og en mere nidkær læsning af mine værker har jeg aldrig før oplevet. Der var ikke en tegneserierude eller taleboble der ikke var blevet vendt og drejet.

Mads’ CV som frivillig er som sagt broget, og jeg har ladet mig hjælpe af hans bagland til at stykke hans bedrifter sammen, jeg citerer derfor her Thomas Thorhauges ord om aftenens prismodtager;

Det var da Mads B kom ombord at Komiks.dk-festivalen begyndte at træde i seriøs karakter og under ham at den skiftede navn til det mindre pjattede Copenhagen Comics.
Han var en af Tegneserierådets founding parents, med i den første OG, og dermed også med da Pingprisen kom og blev Copenhagen Comics-prisen stedet for Komiks.dk-prisen.
Det var under Mads at CoCo-jubelåret med Chris Ware, Daniel Clowes Charles Burns, Jean van Hamme, Frank Quitely med flere gæstede Øksnehallen i 2010 og demonstrerede tegneseriens spændevidde, ved både at have toppen af graphic novel-segmentet, toppen af amerikansk og fransk mainstream.
Da han blev træt af CoCo tog han ledelsen i Bogforum Comics på sig som bare har vokset og vokset og budt på de vel nok mest spændende danske tegneseriefestival programmer. Senest har han også påtaget sig Copenhell Con og fået Pingprisen tilbage på classic-sporet med sikker hånd.
Det vilde og konstante ved Mads er at han 1) får tingene til at ske 2) altid levererer kvalitet, og 3) sørger for bredden og ikke bare hans egne præferencer. Hans tegneserieaktivist-CV er totalt enestående, hans initiativrigdom er en kæmpeinspiration og vi bør alle bøje os i støvet for ham. Hans entusiame er jo til ingen hemmelighed, men han finder også tid til podcasten Tosset med Tegneserier med Dennis R.
Og hvis man kun skulle stjæle EN dansk tegneseriesamlers samling ville Mads være et godt bud, masser af virkelig fede ting i de allerdyreste udgaver.
Han har en fantastisk kone i Lene, der også fortjener at blive nævnt som halvmodtager af prisen, for hun er en del af det, ved siden af hendes egne soloprojekter.
Han har i øvrigt Københavns største samling af sneakers.

--

Stort tillykke til Mads Bluhm fra os frivillige på Art Bubble. Det er yderst fortjent.
... See MoreSee Less

Mads Bluhm modtog via videolink en af årets Hanne Hansen priser. Prisen blev i denne uge overrakt til Mads af sidste års modtager, Karoline Stjernfelt. I sin tale til Mads sagde Karoline følgende om begrundelsen for valget af netop Mads Bluhm:  Nu er vi samlet her. 
Og nogen har stillet stolene frem til os. 
Og tændt lysene. Sørget for at mikrofonen er tændt. At lydanlægget fungerer. 
At vi alle sammen overhovedet er samlet her i dag. 
Nogen har på forhånd sørget for planlægningen, udtænkt og trykt program, booket lokalerne, søgt fonde og kontaktet kunstnere og foredragsholdere. 
Det har taget mange, mange timer, dage og nætter at stille endnu en Art Bubble, endnu en tegneseriefestival på benene. Og nu har vi hele resten af weekenden at se frem til af den. 
Og nogen har arrangeret dette øjeblik, denne aften, denne pris, Hanne Hansen prisen. 
Nogen har stillet stolene frem, og sørget for at mikrofonen virker. Sørget for billedsiden og lyden. 
Det kommer man ikke sovende til. 
Det har vi mange, mange dedikerede ildsjæle at takke for. 
Den danske tegneseriescene er en mangfoldig, broget, men lille scene. 
Den er drevet af passionerede igangsættere som holder af tegneserien, som holder af skaberne og forfatterne og tegnerne. 
Jeg har nu, efterhånden i mange år, nydt godt af disse ildsjæles arbejde. 
For os tegneserieskabere er det dem der gør hele forskellen. 
De stiller vand frem til os, og stiller os kloge spørgsmål, og så kan vi ellers sidde og kloge os foran det publikum de har sørget for er dukket op. 
Jeg forsøgte i en årgang selv at være en sådan ildsjæl, da jeg i årene 2017-2018 var med til at arrangere en anden tegneseriepris, Ping Prisen. 
Og det var der jeg erfarerede på krop og sjæl, hvor meget man ikke kommer sovende til en veldrejet prisuddeling, til et velarrangeret tegneseriearrangement. 
Jeg måtte selv kaste håndklædet i ringen, og indse at jeg endte kunne hjælpe med at formidle tegneserier, eller at lave tegneserier. Jeg valgte jo så det sidste, da jeg anskuede at det alligevel var det jeg var bedst til.
Det tager nemlig et helt særligt talent og ambition at være formidler.  Nu fik jeg jo så sidste år lov til at stå her i den anden ende, endnu engang holdt frem på hænder og fødder af de frivillige som giver os skabere lov til at skabe os, da jeg var så heldig at vinde denne pris, Hanne Hansen prisen. Den kommer jo med det privilegie og ansvar, at udpege næste års vinder.  Det er jo en svær opgave. Jeg kiggede endnu engang på Hanne Hansen prisens beskrivelse, og den forlyder jo således ”Prisen gives til personer som har gjort en særlig indsats for dansk tegneserie.”  Og jeg endte derfor i sidste ende at gå med min umiddelbare indskydelse, nemlig; de frivillige. Jeg ville gerne hædre dem som sørger for at lyset er tændt, at stolene er stillet frem, at alle gæsterne er inviteret.  Nu kan jeg jo desværre ikke hædre hele det frivilligekorps, som her i Danmark giver tegneserien så gode rammer. 
Så jeg måtte nøjes med én, den person, hvis skaldede visage straks sprang frem for mine øjne, ikke bare én frivillig, men dén frivillige. 
Mads Bluhm.  Mads har haft fingre i stort set samtlige kager i danske tegneserier.  Hans profession har i mange år været bibliotekar, men han har både været involveret i Copenhagen Comics, Ping Prisen, BogForum Comics, og endda Copenhell.  Hvad Mads rører ved, ved man bliver godt.  Som tidligere nævnt har jeg selv været involveret i at arrangere Ping Prisen, og da jeg forlod projektet og senere fandt ud af at Mads var blevet involveret drog jeg et lettelsens suk. Så vidste jeg at det ikke kunne gå helt galt.  Jeg har også haft det privilegie at blive interviewet af Mads, og at lave udstilling sammen med ham, og en mere nidkær læsning af mine værker har jeg aldrig før oplevet. Der var ikke en tegneserierude eller taleboble der ikke var blevet vendt og drejet.  Mads’ CV som frivillig er som sagt broget, og jeg har ladet mig hjælpe af hans bagland til at stykke hans bedrifter sammen, jeg citerer derfor her Thomas Thorhauges ord om aftenens prismodtager;  Det var da Mads B kom ombord at Komiks.dk-festivalen begyndte at træde i seriøs karakter og under ham at den skiftede navn til det mindre pjattede Copenhagen Comics. 
Han var en af Tegneserierådets founding parents, med i den første OG, og dermed også med da Pingprisen kom og blev Copenhagen Comics-prisen stedet for Komiks.dk-prisen. 
Det var under Mads at CoCo-jubelåret med Chris Ware, Daniel Clowes Charles Burns, Jean van Hamme, Frank Quitely med flere gæstede Øksnehallen i 2010 og demonstrerede tegneseriens spændevidde, ved både at have toppen af graphic novel-segmentet, toppen af amerikansk og fransk mainstream. 
Da han blev træt af CoCo tog han ledelsen i Bogforum Comics på sig som bare har vokset og vokset og budt på de vel nok mest spændende danske tegneseriefestival programmer. Senest har han også påtaget sig Copenhell Con og fået Pingprisen tilbage på classic-sporet med sikker hånd. 
Det vilde og konstante ved Mads er at han 1) får tingene til at ske 2) altid levererer kvalitet, og 3) sørger for bredden og ikke bare hans egne præferencer. Hans tegneserieaktivist-CV er totalt enestående, hans initiativrigdom er en kæmpeinspiration og vi bør alle bøje os i støvet for ham. Hans entusiame er jo til ingen hemmelighed, men han finder også tid til podcasten Tosset med Tegneserier med Dennis R. 
Og hvis man kun skulle stjæle EN dansk tegneseriesamlers samling ville Mads være et godt bud, masser af virkelig fede ting i de allerdyreste udgaver. 
Han har en fantastisk kone i Lene, der også fortjener at blive nævnt som halvmodtager af prisen, for hun er en del af det, ved siden af hendes egne soloprojekter. 
Han har i øvrigt Københavns største samling af sneakers.  --  Stort tillykke til Mads Bluhm fra os frivillige på Art Bubble. Det er yderst fortjent.Image attachmentImage attachment

3 CommentsComment on Facebook

Lovely words, all well deserved and I had heard a little about the 👟🤫🤭

God tale!

Og et stort tillykke herfra 👍🤗🤓😎

6 months ago

Photos from art-bubble.dk's post ... See MoreSee Less

Image attachmentImage attachment+Image attachment
6 months ago

On Thursday Art Bubble, accompanied by Frederikke Tornager, Lars Jakobsen, Bjørk Matias Friis and joined by Søren Glosimodt Mosdal in Bowness-on-Windermere, will head to the UK and Lakes International Comic Art Festival.

Art Bubble is joining LICAF for the fifth time and we are looking forward to presenting a selection of the work that Danish comics creators are doing at the moment.
We look forward to seeing you in Bowness and to answering your questions about coming to Art Bubble and about Danish comics and their creators.

Thank you to Statens Kunstfond for the support to promote Danish comics at LICAF.
... See MoreSee Less

On Thursday Art Bubble, accompanied by Frederikke Tornager, Lars Jakobsen, Bjørk Matias Friis and joined by Søren Glosimodt Mosdal in Bowness-on-Windermere, will head to the UK and Lakes International Comic Art Festival.  Art Bubble is joining LICAF for the fifth time and we are looking forward to presenting a selection of the work that Danish comics creators are doing at the moment.
We look forward to seeing you in Bowness and to answering your questions about coming to Art Bubble and about Danish comics and their creators.  Thank you to Statens Kunstfond for the support to promote Danish comics at LICAF.Image attachmentImage attachment+3Image attachment

1 CommentComment on Facebook

Look forward to seeing you all!

6 months ago

Nogle gange bliver der ikke tegnet på papir på festivaler.

Her en flaske Triple Malt Whisky Kaos fra Stauning Whisky, som har været i kærlig behandling hos Christopher Tjørnild Falkenberg.
... See MoreSee Less

Nogle gange bliver der ikke tegnet på papir på festivaler.  Her en flaske Triple Malt Whisky Kaos fra Stauning Whisky, som har været i kærlig behandling hos Christopher Tjørnild Falkenberg.

3 CommentsComment on Facebook

Den er fanme god 😍 jeg så det ske, jeg var der!

jeg så hvor hurtigt den blev pyntet - imponerende

6 months ago

Teamet bag Art Bubble takker af for i år – det har været en travl weekend for hele holdet. Vi er også glade for at så mange lagde vejen forbi festivalen. 5910 mennesker oplevede Art Bubble og var med til at sprede hygge og god stemning.
Det blev Mads Blum og undertegnede der på 50 året for danske tegneseriefestivaler fik Hanne Hansen prisen af Gunnar Wille og Karoline Stjernfelt. For vores frivillige engagement for danske tegneserier. Det er jo ingen hemmelighed at det er et hårdt arbejde – udfordringerne er til tider uoverskuelige og belønningerne kan ofte være svære at se i tågen. Det kan være svært at rejse sig efter små fejl som ofte rammer hårdt og i talesættes uden nåde på sociale medier. Det tror jeg alle arrangører kan nikke genkendende til. Men heldigvis finder lyset vej når det hele lykkedes – stemningen er god og alle gæster finder et ekstra smil frem når de ser en tegner trylle figurer frem eller deltager i debatter eller bare nyder flot tegneseriekunst sammen med tegnerne. Det gør én glad.

Vi er også glade for at andre festivaler holder fantastiske arrangementer, vi skal se frem til Bogforum comics senere på efteråret og ind imellem flere mindre arrangementer. Vi er også ganske opmærksomme på Fantasyfestivalen i Esbjerg som vi naturligvis har talt med. Vi kan ikke undgå at kollidere med andre events – men til næste år kan du deltage både i Esbjerg og i Århus. Art Bubble afholdes næste gang 20-22 september 2024. Tak til alle for en fantastisk weekend.

Lars Jakobsen festival direktør
... See MoreSee Less

Teamet bag Art Bubble takker af for i år – det har været en travl weekend for hele holdet. Vi er også glade for at så mange lagde vejen forbi festivalen. 5910 mennesker oplevede Art Bubble og var med til at sprede hygge og god stemning. 
Det blev Mads Blum og undertegnede der på 50 året for danske tegneseriefestivaler fik Hanne Hansen prisen af Gunnar Wille og Karoline Stjernfelt. For vores frivillige engagement for danske tegneserier. Det er jo ingen hemmelighed at det er et hårdt arbejde – udfordringerne er til tider uoverskuelige og belønningerne kan ofte være svære at se i tågen. Det kan være svært at rejse sig efter små fejl som ofte rammer hårdt og i talesættes uden nåde på sociale medier. Det tror jeg alle arrangører kan nikke genkendende til. Men heldigvis finder lyset vej når det hele lykkedes – stemningen er god og alle gæster finder et ekstra smil frem når de ser en tegner trylle figurer frem eller deltager i debatter eller bare nyder flot tegneseriekunst sammen med tegnerne. Det gør én glad.  Vi er også glade for at andre festivaler holder fantastiske arrangementer, vi skal se frem til Bogforum comics senere på efteråret og ind imellem flere mindre arrangementer. Vi er også ganske opmærksomme på Fantasyfestivalen i Esbjerg som vi naturligvis har talt med. Vi kan ikke undgå at kollidere med andre events – men til næste år kan du deltage både i Esbjerg og i Århus. Art Bubble afholdes næste gang 20-22 september 2024. Tak til alle for en fantastisk weekend.  Lars Jakobsen festival direktør

9 CommentsComment on Facebook

Jaaaa, endelig kan jeg også deltage i art-bubble igen! 🤩❤️

Hvor godt! Netop sammenfaldet med Esbjerg har jo været en sten i den ellers så behagelige sko 🙂 Så dejligt I har fået den fixet. Tak for endnu en god weekend i Århus!

Yay! Tak for al det hårde arbejde!!

View more comments

6 months ago

While it would be tempting to say that we can now rest, it isn't the case.

Next week, Art Bubble, supported by Statens Kunstfond, will travel to Lakes International Comic Art Festival to present the festival and Danish Comics.
With us are four Danish creators, whose works have been published in English.
Bjørk Matias Friis, Søren Glosimodt Mosdal, Frederikke Tornager and cartoonist and Art Bubble director Lars Jakobsen will be there to meet the attending public.

You'll find us in the Lakeside Comics Marketplace.
There's something for everyone at the Art Bubble tables!
... See MoreSee Less

While it would be tempting to say that we can now rest, it isnt the case.  Next week, Art Bubble, supported by Statens Kunstfond, will travel to Lakes International Comic Art Festival to present the festival and Danish Comics.
With us are four Danish creators, whose works have been published in English.
Bjørk Matias Friis, Søren Glosimodt Mosdal, Frederikke Tornager and cartoonist and Art Bubble director Lars Jakobsen will be there to meet the attending public.  Youll find us in the Lakeside Comics Marketplace.
Theres something for everyone at the Art Bubble tables!Image attachmentImage attachment+2Image attachment
6 months ago

Vi lovede en ung fan, der havde taget turen til Aarhus for at møde Kazu Kibuishi, at vi ville spørge Forlaget Alvilda om datoen for den danske udgivelse af Amulet.
I USA udkommer den 6. februar 2024 og Alvilda har lige fortalt os, at den udkommer kort tid efter i Danmark. Der kan dog ikke sættes dato på, men foråret 2024 kan alle I der elsker serien sætte jer ned og bruge en dag eller en weekend på at læse den fra ende til anden - sådan som Kazu Kibuishi altid har ønsket at den skal læses.

Kazu takker alle jer der kom forbi DOKK1 og glæder sig meget til Svendborg og CREATE Festival og at møde alle dem der skal dertil.

God fornøjelse i Svendborg og tusind tak til Kazu og Amy Kibuisihi for besøget.

#amulet #scholastic #alvilda #kazukibuishi #createfestival #dokk1 #Aarhus #statenskunstfond
... See MoreSee Less

Vi lovede en ung fan, der havde taget turen til Aarhus for at møde Kazu Kibuishi, at vi ville spørge Forlaget Alvilda om datoen for den danske udgivelse af Amulet.
I USA udkommer den 6. februar 2024 og Alvilda har lige fortalt os, at den udkommer kort tid efter i Danmark. Der kan dog ikke sættes dato på, men foråret 2024 kan alle I der elsker serien sætte jer ned og bruge en dag eller en weekend på at læse den fra ende til anden - sådan som Kazu Kibuishi altid har ønsket at den skal læses.  Kazu takker alle jer der kom forbi DOKK1 og glæder sig meget til Svendborg og CREATE Festival og at møde alle dem der skal dertil.  God fornøjelse i Svendborg og tusind tak til Kazu og Amy Kibuisihi for besøget.  #amulet #scholastic #alvilda #kazukibuishi #createfestival #dokk1 #aarhus #statenskunstfondImage attachment

1 CommentComment on Facebook

Fantastisk! Tak 🥰 og jeg tagger lige Sandra Wolfheart . Det var Robin, der spurgte

6 months ago

... See MoreSee Less

6 months ago

... See MoreSee Less

1 CommentComment on Facebook

😍 Fanme oss fortjent dér!

6 months ago

De første internationale gæster har nu forladt Danmark eller er på vej.
Måske falder du over en af dem i Legoland i dag inden de forlader Danmark, måske venter du på at se nogle af dem på CREATE Festival i Svendborg, som de glæder sig meget til.

Vi skal hilse fra dem alle sammen og sige TAK! De har haft et fantastisk besøg i Danmark og har været super glade for at møde sine fans.
De har alle sammen bedt om at komme tilbage, så det er aldrig at vide, hvornår vi får fornøjelsen af deres selskab igen.

Tusind tak til vores fantastiske frivillige, som har været helt uvurderlige her i weekenden. Tusind tak til vores internationale gæster - Kazu og Amy Kibuishi, Tony Valente, Flix, Paolo Mottura, Simon van Liemt, Budjette Tan og Wilma van den Bosch.
Tusind tak til dig, kære standholder, tak for din indsats, dit gode humør og din tålmodighed, når det var lidt hektisk.

Tusind tak til vores sponsorer og samarbejdspartnere - Dokk1, Statens Kunstfond og Aarhus Kommune, Pentel Scandinavia, Toptryk Grafisk og Scandic.

Og ikke mindst - TUSIND TAK TIL DIG KÆRE PUBLIKUMMER!
Det var virkelig vidunderligt at se alle de smil og de spændte børn, der for rundt på DOKK1.

Der kommer masser af billeder snart, men I får lige et her, af arrangørerne og de frivillige, der var med til at lukke og slukke på DOKK1 i denne omgang.

Tak for i år. Vi vender tilbage næste år og vi glæder os allerede til at se dig!
... See MoreSee Less

De første internationale gæster har nu forladt Danmark eller er på vej.
Måske falder du over en af dem i Legoland i dag inden de forlader Danmark, måske venter du på at se nogle af dem på CREATE Festival i Svendborg, som de glæder sig meget til.  Vi skal hilse fra dem alle sammen og sige TAK! De har haft et fantastisk besøg i Danmark og har været super glade for at møde sine fans.
De har alle sammen bedt om at komme tilbage, så det er aldrig at vide, hvornår vi får fornøjelsen af deres selskab igen.  Tusind tak til vores fantastiske frivillige, som har været helt uvurderlige her i weekenden. Tusind tak til vores internationale gæster - Kazu og Amy Kibuishi, Tony Valente, Flix, Paolo Mottura, Simon van Liemt, Budjette Tan og Wilma van den Bosch.
Tusind tak til dig, kære standholder, tak for din indsats, dit gode humør og din tålmodighed, når det var lidt hektisk.  Tusind tak til vores sponsorer og samarbejdspartnere - Dokk1, Statens Kunstfond og Aarhus Kommune, Pentel Scandinavia, Toptryk Grafisk og Scandic.  Og ikke mindst - TUSIND TAK TIL DIG KÆRE PUBLIKUMMER!
Det var virkelig vidunderligt at se alle de smil og de spændte børn, der for rundt på DOKK1.  Der kommer masser af billeder snart, men I får lige et her, af arrangørerne og de frivillige, der var med til at lukke og slukke på DOKK1 i denne omgang.  Tak for i år. Vi vender tilbage næste år og vi glæder os allerede til at se dig!

9 CommentsComment on Facebook

Tak for jeres kæmpe arbejde, I gør det dælme godt..🤗🤗🤗 Glæder mig allerede til næste gang..🥰

Tak for jer! 😉

Godt gået! :)))

View more comments

6 months ago

Tusind tak til alle jer der slog vej forbi Dokk1 i dag.
Det har været en fantastisk dag og dejligt at se så mange glade mennesker.

Vi gør det igen i morgen.

Fortsat god lørdag!
... See MoreSee Less

2 CommentsComment on Facebook

Niels-erik Pedersen

Hvad kl åbner det?

6 months ago

Der er små ændringer i standplanen grundet sene afbud.
Derfor finder du Nicolai Hvidberg på Udsigten i stedet for Store Sal.
... See MoreSee Less

1 CommentComment on Facebook

hvor kan man finde programmet?

6 months ago

Mads Bluhm og Lars Jakobsen modtager HANNE HANSEN prisen for deres store virke for tegneserier og festivaler i Danmark.

De mange frivillige til alle festivaler i Danmark blev fremhævet og takket.

Vi beklager livestreamen, men der kommer en optagelse på et senere tidspunkt.
... See MoreSee Less

2 CommentsComment on Facebook

Tillykke Mads og Lars!

Og den tak er så fortjent 👍🤩🤗 - I frivillige på festivalerne gør en kæmpe indsats og brænder for det I gør. 🥰😍🥳 Det er en fornøjelse at opleve, og jeg selv var ikke kommet så fint igennem det foredrag jeg havde i går, hvis det ikke havde været for netop tre frivillige. 😳 Glæder mig til endnu en dag på festival, denne gang igen art-bubble.dk

6 months ago

Art Bubble er skudt i gang og Palle Schmidt, Pernille Schougaard, Tem Frank Andersen og Steen Bille Jørgensen snakker om Tegneserier på skoleskemaet.

Om lidt kommer Amy og Kazu Kibuishi og bliver en del af panelet.
... See MoreSee Less

Art Bubble er skudt i gang og Palle Schmidt, Pernille Schougaard, Tem Frank  Andersen og Steen Bille Jørgensen snakker om Tegneserier på skoleskemaet.  Om lidt kommer Amy og Kazu Kibuishi og  bliver en del af panelet.
6 months ago

Vejrudsigten er rigtig god for tegneserier i #Aarhus og vi glæder os til at indtage #dokk1.
HUBA HUBA!
... See MoreSee Less

Vejrudsigten er rigtig god for tegneserier i #aarhus og vi glæder os til at indtage #dokk1.
HUBA HUBA!
7 months ago

I dag ankommer de første gæster til Aarhus og over de næste par dage ankommer de øvrige.
Der er masser af spændende interviews og aktiviteter på programmet og vi glæder os til at se jer alle.

Så kom glad og vær med, når vi skyder festivalen i gang med TEGNESERIER PÅ SKOLESKEMAET kl. 16. fredag, efterfulgt af HANNE HANSEN PRISEN kl. 18.

Vi ses på DOKK1!
... See MoreSee Less

I dag ankommer de første gæster til Aarhus og over de næste par dage ankommer de øvrige.
Der er masser af spændende interviews og aktiviteter på programmet og vi glæder os til at se jer alle.  Så kom glad og vær med, når vi skyder festivalen i gang med TEGNESERIER PÅ SKOLESKEMAET kl. 16. fredag, efterfulgt af HANNE HANSEN PRISEN kl. 18.  Vi ses på DOKK1!
Læs mere

Ældre nyheder

Internationale gæster 2022

Jim Mahfood

Amerikaneren Jim Mahfood startede sin karriere som blot 15-årig og har siden lavet et hav af tegneserier for både DC og Marvel samt sine egne

Internationale gæster 2022

Der Flix

Der Flix er den tredje udenlandske gæst vi glæder os til at møde på Art Bubble. Flix er indtil videre den eneste tysker, der har

Nyheder

Hanne Hansen prisuddeling på ARoS

Art Bubble på ARoS og flytning af Hanne Hansen PrisenVi er utroligt stolte af at kunne annoncere, at Art Bubble i 2022 samarbejder med ARoS