Art by Høgh

Jeg er bosat og har atelier i Valby. Som 13-årig debuterede jeg som tegneserietegner for en større offentlighed i tegneseriebladet ”Danske Tegneserier”.

 Siden 2013 har jeg arbejdet som billedkunstner og nogle af værkerne kan du se på denne hjemmeside.

Jeg har arbejdet som chefredaktør på tegneserieforlag, Art Director/grafisk designer , forlagsejer, illustrator, webdesigner og underviser. Jeg er forfatter til bogen ”Dus med dasset” og “Farves ABC” og har konstrueret hovedbrudsopgaver til en mængde bøger, blade og tidsskrifter. Jeg er autodidakt billedkunstner med en kommunikativ uddannelse som baggrund.

Gallerier og kunder fortæller at mine malerier oser af livsglæde og farver, og det glæder mig. Jeg forsøger nemlig at arbejde intuitivt og stramt på en og samme tid og altid med et glimt i øjet. I mit univers optræder der dyr med menneskelig egenskaber og jeg håber, du kan nikke genkendende til situationerne i malerierne og mine figurers menneskelig karaktertræk.

Jeg maler både med olie og akryl. Opgaven og mine idéer bestemmer valg af materiale og teknik.

DanishDutchEnglishFrenchGermanItalianPolishPortugueseSpanish